NOVO, PAMETNO WEB ODREDIŠTE: Smartlife će promijeniti vaše i naše živote | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVO, PAMETNO WEB ODREDIŠTE: Smartlife će promijeniti vaše i naše živote

Prije gotovo 30 godina predstavljen je prvi pametni telefon. S pojmom “pametno” u svakodnevnom se životu povremeno susrećemo tek u posljednjih 15-ak godina, a od danas će to biti svaki dan

 Izvor: Shutterstock

Uvođenjem 5G mreže u Hrvatsku, koja će potaknuti evoluciju našeg života, stići će ne samo (još) moćniji uređaji, koji će predviđati naše sljedeće korake i tako nam olakšavati život i svakodnevne navike, nego će sve oko nas postati pametno. Cvijeće u posudi javit će nam kad je vrijeme za zalijevanje, znat ćemo koliko je opasna prljavština na našim cipelama, pametni remen javit će nam kada trebamo prestati jesti…

symbol,typography,education,sign,solution,white,logo,connection, Izvor: Shutterstock

Već nekoliko godina i automobili postaju sve pametniji: ne samo da znaju kad je drugo vozilo u mrtvom kutu, prepoznaju prometne znakove i dolazak do prometne kamere, nego prepoznaju opasnosti i prije nas. Dok mi primijetimo opasnost, vozilo je već poduzelo određene radnje i to dojavljuje drugim automobilima na prometnici. Ili pak komunalnim službama koje će također postati pametnije pa ih prvi snijeg više neće iznenaditi.

Papirologija polako odlazi u povijest, a digitalni servisi postaju dio svakodnevice, kao što će to postati i Smartlife.hr sa svakodnevnim savjetima, novostima i rješenjima kojima ćemo vaš život učiniti ne samo pametnijim i zabavnijim nego i predvidljivijim.

Bavit ćemo se vašom zaštitom u novom pametnom, digitalnom svijetu. Dakle, mijenja se samo forma, ali opasnosti ostaju, mijenjaju oblik i pristup. Nekada su nam roditelji govorili da pripazimo s kim se družimo na ulici, komu otvaramo vrata, što govorimo. Ista pravila vrijede i u digitalnom svijetu - i u njemu moramo biti pažljivi, mudri i pametni.

woman,mail,young,line,isolated,simple,cell phone,boy,cute,clip a Izvor: Shutterstock

Kako bi transformacija u sve-pametno-oko-nas bila što jednostavnija i lakša, tu je Smartlife uz koji ćete naučiti kako riješiti različite probleme. Ali školsku zadaću vam nećemo rješavati, lektiru nećemo čitati umjesto vas, nećemo ni kuhati vaš ručak, oprati vam automobil... Uz ove aktivnosti znamo da smo i dalje (samo) ljudi, a ne uređaji.

S uređajima smo spojeni 24 sata na dan – mjere nam korake, potrošene kalorije, slušaju naše riječi i upijaju naše poglede, predlažu nam recepte za ručak, ponekad i nešto što nam ne treba, a znaju i koga bismo večeras oko 22 sata trebali nazvati pa će nam to i sugerirati. Čak i ako se nalazimo u automobilu .- upravo to nude novi automobili u 2021. godini.

plane,small,infographic,bicycle,run,building,scene,pin,road,city Izvor: Shutterstock

Sve češće “krpice” kupujemo preko ekrana telefona ne znajući sva prava koja imamo kao potrošači. Uz Smartlife vaš će dom postati pametniji. Uz malo truda i naše savjete unaprijedit ćete funkcionalnost svojih “manje pametnih” uređaja kojima ste okruženi. Smartlife će poboljšati udaljeni rad od kuće, a i domaćice će se sretnije buditi uz Smartlife. Nećemo zaboraviti ni kućne ljubimce. Kao ni limene ljubimce.

Lakše ćete uz naš stručni tim i iskustvo ostvariti svoja prava u komunikaciji s javnom upravom. Još kada bi zdravstvo postalo manje bolno. A od gradova očekujemo da konačno postanu pametni(ji). Uz Smartlife vratit ćemo vam osmijeh na lice, od jedne slušalice u uhu do druge u drugom uhu. Pritom ćemo paziti i na ekologiju te omogućiti da pojam pametni šoping zaista zaživi u našim životima.

couple,happy,white background,character,realistic,casual,copy sp Izvor: Shutterstock

Najnovije

Mobilnost