ODLIČNA VIJEST ZA VLASNIKE PLAYSTATIONA 5: Prenošenje PS5 igara na USB, dijeljenje igre na PS5 i PS4 | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ODLIČNA VIJEST ZA VLASNIKE PLAYSTATIONA 5: Prenošenje PS5 igara na USB, dijeljenje igre na PS5 i PS4

Prva velika nadogradnja za igraću konzolu PlayStation 5 donosi zanimljive značajke, a novosti dolaze i za vlasnike starijeg PlayStationa 4

 Izvor: Profimedia

Travanjski update donosi nove mogućnosti pohrane i društvene značajke. Nadogradnja softvera sustava stiže od sutra, 14. ožujka i bit će globalno dostupna za preuzimanje, zajedno s novim nadogradnjama za PS4.

Uz mogućnost prenošenja vaših PS5 igara na USB proširenu pohranu i dijeljenje igre na PS5 i PS4, u idućih nekoliko tjedana bit će dostupne i nove nadogradnje za PlayStation App, objavljeno je na službenom blogu.

 Izvor: Sony

Pohrana PS5 igara na kompatibilne vanjske USB pogone znači da od sada možete prenijeti PS5 igre s interne memorije vaše konzole na proširenu USB memoriju. Ovo je izvrstan način za proširiti mogućnosti pohrane PS5 konzole, a svoje PS5 igre možete bez problema kopirati natrag u internu pohranu konzole kada budete spremni za igru.

Razlog zašto biste ovo radili je što će vam biti brže ponovo instalirati PS5 igre s USB pohrane nego da ih ponovno preuzimate (downloadate) ili pak kopirate s diska. PS5 naslovi se ne mogu reproducirati s USB pohrane, a razlog je što su dizajnirane za bolje iskorištavanje SSD-a na konzoli. Također, PS5 naslovi se ne mogu direktno preuzeti na USB, ako vam je to palo na pamet kao praktičnije rješenje.

 Izvor: Sony

Nove društvene značajke za PS4 i PS5 konzole omogućuju dijeljenje odnosno reprodukciju kroz više generacija. Igrači PS5 konzola od sada mogu dijeliti svoj ekran s igračima koji imaju stariju PS4 konzolu, a postoji i mogućnost da igrači s PS4 konzolama isprobaju PS5 igre putem Share Play opcije. I obrnuto.

Opcije uključuju mogućnost dijeljenja ekrana s prijateljem, virtualno ustupanje kontrolera prijatelju ili dodavanje drugog kontrolera prijatelju za zajedničko igranje igara.

background;business;office;eyeglasses;eye;optical;table;modern;glasses;technology;computer;design;hand;icon;person;man;controller;station;sony;ps5;play;pad;joystick;joypad;control;isolated;wireless;gaming;playstation;gamepad;console;gamer;digital;dualshock;editorial;video;electronic;plastic;NOT_EDITORIAL_ONLY;alamyunknown Izvor: Profimedia

Stižu i nove značajke za PlayStation App kako bi se olakšalo daljinsko povezivanje s konzolom, omogućilo pridruživanje na multiplayer sesiju na PS5 direktno iz aplikacije, upravljanje pohranom na PS5 konzoli, s prijateljima usporedile kolekcije prikupljenih trofeja, sortirali i filtrirali proizvodi prikazani u PlayStation Store.

 Izvor: Sony

Nedavno je predstavljena mogućnost spremanja proizvoda na listu sa željama, primanje obavijesti kad su prijatelji dostupni online (na mreži) te promjene statusa na konzoli.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost