Zatvorio se na 107 dana u sobu i streamao, pristao bi izolirati se i na 10 godina. Naravno, za novce | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Zatvorio se na 107 dana u sobu i streamao, pristao bi izolirati se i na 10 godina. Naravno, za novce

Razlog samoizolacije ipak nije koronavirus niti neka druga zaraza, a ne radi se niti o strahu od vanjskog svijeta

 Izvor: Twitch

Duže od tri mjeseca Tim C Inzana je izoliran od vanjskog svijeta. Zatvoren u šupi, u samo jednoj prostoriji, živi izoliran od svih čak 107 dana, a sve uživo prenosi na internet. Kaže, razlog je umjetnost odnosno umjetničko djelo. Sve je počelo prvog dana ove 2021. godine. Ipak, iza svega stoji novac, odnosno plan je zaraditi novac, nakon ove probe.

Dakle, planira sve ponoviti (uz istu dozu sreće), ali u praznoj sobi neće živjeti samo tri-četiri mjeseca nego će tako provesti sljedećih pet ili deset godina. Čineći istu stvar, stvarajući umjetničko djelo.

 Izvor: Twitch

Tridesetčetverogodišnji Inzana nada se da će svoj livestream u prilagođenom okviru prodati kao neobično umjetničko djelo. Za sada na Twitchu besplatno emitira kako bi potencijalnim kupcima pokazao svoju ozbiljnost, a ako bi netko bio zainteresiran za istu stvar (dugoročno zadržavanje unutar četiri zida) nudi to u dva „promo paketa“:
• 5 godina za 5 milijuna dolara
• 10 godina za 10 milijuna dolara

Spreman je prvi paket od pet godina prodati za 20 ljudi, ali 10-godišnju opciju ponudit će samo jednom kupcu. Nije to sve što Inzana nudi: ako na svojem Twitch kanalu prikupi 7000 pretplatnika, ponude neće biti dostupne za prodaju i on će sam u sljedećih pet godina održavati svoj stream. Sve dok broj pretplatnika ne padne ispod 7000.

 Izvor: Twitch

Kroz prijenos uživo Inzana održava komunikaciju s pretplatnicima te odgovara na njihova pitanja, a projekt podržavaju njegovi prijatelji i obitelj. Zaručnica mu je na raspolaganju te mu kroz prozor dostavlja osnovne namirnice za preživljavanje.

Ipak, njegova izjava u potpunosti otkriva zašto sve to radi: „Da budem iskren, ne znam što točno radim. Postoje elementi kroz koje samo pratim predodžbe i želim svijet učiniti boljim mjestom.“

Pogledajte Twitch kanal na kojem Inzana streama i sami donesite mišljenje o ovom (umjetničkom) performansu. I pretplatite se, svakako.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost