ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Sve opasnosti prilikom kupnje zamjenskog ekrana | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Sve opasnosti prilikom kupnje zamjenskog ekrana

Što učiniti nakon što vam se razbije ekran na mobitelu? Zamijeniti ekran u servisu, kupiti novi mobitel ili možda pronaći neko drugo rješenje?

 Izvor: Profimedia

Kad bi se mogla izmjeriti ljudska bol u minutama koje slijede nakon što vam se razbije mobitel, zasigurno bi to bila strašna bol. Barem za neke. Zatim slijedi promišljanje, što napraviti. Isplati li se popravak mobitela odnosno zamjena ekrana, jedno je od prvih pitanja.

Odgovore na sva pitanja vezana uz originalne i zamjenske ekrane te koje su sve potencijalne opasnosti i problemi prisutni uz zamjenski ekran otkrit ćemo vam sutra na Smartlife.hr, a do tada saznajte kako postati nedostupan i sakriti se od šefa te kako je završila sudska parnica u kojoj je francuska modna kuća Chanel tužila kompaniju Huawei.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost