GLEDAJU, ALI NE LAJKAJU Oni vas prate, ali neće pritisnuti LIKE | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GLEDAJU, ALI NE LAJKAJU Oni vas prate, ali neće pritisnuti LIKE

Neki korisnici Facebooka čak će se i naljutiti ako primijete da im niste nešto označili sa Sviđa mi se

 Izvor: Shutterstock

Klasična objava posta na Facebooku i Instagramu u pravilu nema baš visok postotak lajkova. Najčešće se radi o 20-ak posto vaših prijatelja ili čak i manje. Ipak, činjenica je da mnoge postove pogledamo, ali nam se ne da stisnuti gumb Like. Ili pak to ne želimo, iz nekog razloga. Nekome je to "za život važno", sudeći po komentarima nekih korisnika ovih društvenim mreža.

young woman;communication;interest;technology;e-mail;smartphone;one person;25-29 years;one woman only;only young adults;adults only;only women;only young women;one young woman only;woman;young adult;adult;convenience;wireless technology;information;daily life;wi-fi;connection;mobility;social media;relaxation;instant messaging;leisure;domestic life;casual clothes;multimedia smartphone;wireless device;cell phone;kitchen counter;day;indoors;kitchen;home interior;text messaging;engrossed;holding;communicating;standing;using;looking;reading;waist up;off center;selective focus;color image;Instagram;Twitter;Myspace;Facebook;20s;freetime;spare time;domestic lifestyle;home life;texting;countertop;e-mails;technologies;interests;smartphones;young women;adults;young adults;women;kitchens;home interiors;cell phones;casual clothing;kitchen counters;wireless devices;multimedia smartphones;connections;daily lives;color images;iPhone;twenties;late 20's;one individual;person;one woman;cell;mobile phone;informal clothing;casualwear;iphone;interior;daytime;portable;connectivity;everyday life;everyday scene;info;convenient;instant messages;social networking;text message;waist-up;connexion;colour image;emails;smart phones;iPhones;cells;mobile phones;informal clothes;countertops;connexions;everyday scenes;wireless technologies;conveniences;colour images;electronic mail;tech;young person;age 25-30;late twenties;just women;just adults;standing up;holds;hold;messaging phone;use;uses;mobile;casual apparel;casually dressed;informal wear;daylight;the everyday;daily;everyday;conveniently;instant message;IM;IMing;differential focus;email;smart phone;off-center;20's;late 20s;indoor;day-time;wifi;wi fi;casual wear;i-phone;photoalto,people Izvor: Profimedia

Više puta sam od prijatelja čuo: vidio sam da si mi lajkao onu moju objavu. Mnogi će na Facebooku i Instagramu nakon objave pogledati tko im je lajkao, a tko nije lajkao. Zamislite da muž ne lajka nešto supruzi, ili djevojka dečku. Obično se takve stvari rješavaju nakon jednog razgovora, odnosno prigovora.

OK, to ste riješili. Ali, što s onima koji vas prate, pogledaju svaki vaš post, ali ne žele ostaviti trag. Nisu svjesni koliko je to nekome bitno u životu. Ipak, postoji rješenje i za to.

 Izvor: Pixabay

Jedan od najjednostavnijih načina je postavljanje Story priče. Dakle, objavite Story, na Facebooku ili na Instagramu, a možda je najbolje rješenje na obje društvene mreže. Krenite od Instagrama te unutar istog posta samo označite da se Story objavi i na Facebooku. Tko god od vaših prijatelja bude vidio vaš Story, to će ostati zabilježeno samo vama.

Ako vam se ne da osmišljavati dobar Story, jednostavno snimite cvijet i objavite. I zatim pratite. Primijetit ćete jako puno vaših prijatelja u popisu, a inače se ne pojavljuju na popisu lajkera ispod postova. Naravno, nemojte zaboraviti da se Story (priče) brišu nakon 24 sata. Dakle, morat ćete sami sebe nadzirati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost