Školarci iz jedne zagrebačke OŠ skupili preko 20.000 kn za prijatelje iz Siska | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Školarci iz jedne zagrebačke OŠ skupili preko 20.000 kn za prijatelje iz Siska

Priča za koju moraju svi saznati: učenici, roditelji i djelatnici Osnovne škole Vjenceslava Novaka iz Zagreba prikupili su 23.645 kuna za prijatelje iz Siska

 Izvor: OŠ Ivana Kukuljevića Sisak

U humanitarnoj akciji nazvanoj „Val dobrote“ za OŠ Ivana Kukuljevića u Sisku te njezine
učenike prikupljen je novčani iznos koji će se iskoristiti za pomoć u obnovi škole teško stradale u seriji razornih potresa krajem prošle i početkom ove godine.

 Izvor: OŠ Ivana Kukuljevića Sisak

Osnovna škola u Sisku i dan danas ima crvenu naljepnicu naljepnicu, a njezini učenici do daljnjega su premješteni u Osnovnu školu 22. lipnja, gdje pohađaju nastavu. Zgrada škole toliko je oštećena te se još ne zna hoće li se škola obnavljati ili u potpunosti rušiti i graditi nova.

„Ideja o pokretanju humanitarne akcije kojom bismo željeli pomoći stradalo područje Banovine rodila se tijekom sastanka Vijeća roditelja škole, gdje je jednoglasno usvojena", izjavio je Žarko Ćorić, ravnatelj Osnovne škole Vjenceslava Novaka te dodao:

„Kao nastavak akcije, danas nominiramo naše prijatelje iz Osnovne škole Žuti Brijeg iz Zagreba da nastave započeti val dobrote, odaberu kome će donirati prikupljena sredstva te da po završenoj akciji nominiraju sljedeću školu koja će nastaviti val. Također pozivamo i sve ostale škole da se uključe u ovu akciju.“

U OŠ Ivana Kukuljevića u Sisku oduševljeni su ovom gestom. Uz 23.645,00 kn novčane pomoći prikupljene su i školske potrepštine (bilježnice, bojice, flomasteri i sl.). Uručenje donacije ravnateljici OŠ Ivana Kukuljevića Željki Birač bit će u utorak, 27. travnja u 13.30 sati ispred zgrade škole u Sisku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost