PAZITE KOME ŠALJETE EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE Hrvaticu mladić ucijenio objavom | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PAZITE KOME ŠALJETE EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE Hrvaticu mladić ucijenio objavom

40-godišnjakinja je od strane 23-godišnjaka oštećena za oko 15 000 kuna

 Izvor: Profimedia

Trebalo bi paziti kome se šalju golišave, eksplicitne fotografije vlastitog tijela. Na svojoj je koži to najbolje osjetila hrvatska državljanka koja je gotovo dvostruko mlađem mladiću poslala svoje fotografije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osječko-baranjska policija sumnja da je muškarac u vremenu od mjeseca veljače do mjeseca ožujka putem aplikacija za društvene mreže na pametnom telefonu stupio u kontakt i održavao vezu sa ženom.

Žena mu je poslala svoje eksplicitne fotografije, a zatim su od strane muškarca uslijedile prijetnje objave fotografija ukoliko mu 40-godišnjakinja ne uplati novac, novčane bonove i osobne podatke. Zatim je s njezinim podacima sklopio pretplatnički ugovor s teleoperaterom i preuzeo mobitel koji je zadržao za sebe.

Počinjenim kaznenim djelom, 40-godišnjakinja je oštećena za oko 15 000 kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost