IDEMO SVI U NEVADU? Sljedeće godine Las Vegas će ponovo ugostiti gadgete i gadgetofile | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IDEMO SVI U NEVADU? Sljedeće godine Las Vegas će ponovo ugostiti gadgete i gadgetofile

Najutjecajniji svjetski tehnološki događaj CES vratit će se u Las Vegas sljedeće godine

 Izvor: CES

Korona je imala ogroman utjecaj na održavanje sajmova. Svjedočili smo u prošloj godini otkazivanju većine velikih sajmova u svijetu, a nastavilo se to i u 2021. godini. CES, jedan od najvećih tehnoloških sajmova, tradicionalno se održava(o) počekom siječnja.

Organizatori za početak sljedeće godine najavljuju povratak sajma u fizičkom obliku, nakon što je u siječnju ove godine održan samo uz virtualne posjetitelje – All-digital CES 2021. CES se može pohvaliti s više od 4000 izlagača te nešto manje od 200.000 posjetitelja.

Ipak, sljedeće će se godine CES 2022 održati u hibridnom obliku, dakle licem u lice, ali i u virtualnom obliku. Koncept je to već isproban u rujnu prošle godine – u Berlinu se na IFA sajmu tijekom tri dana okupilo oko 6000 ljudi, a daleko veći broj njih je bio ispred svojih ekrana.

Bili smo među rijetkim novinarima koji su se krajem prošlog ljeta zaputili iz Zagreba u Berlin. Inače, i organizator CES-a najavljuje svoj sajam u fizičkom obliku za početak rujna ove godine.

convention;ces;electronics;show;technology;vegas nevada;gadget;product;Las Vegas;consumer;2017;color;frame;las;lcd;multivision;plasma;screen screens;slim;television;ultra;usa;computer;booth;led;modern;new;Skyworth;3d;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Profimedia

CES se u Las Vegas vraća od 5. do 8. siječnja 2022., a novinari će sajmu moći pristupiti od 3. do 4. siječnja 2022. Oko 1000 tvrtki obvezalo se na predstavljanje svojih najinovativnijih tehnologija u Las Vegasu, a nove tvrtke se također prijavljuju.

Vidjet ćemo u Nevadi sljedeće godine mnoge poznate svjetske marke: Amazon, AMD, AT&T, Daimler AG, Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG Electronics, Panasonic, Qualcomm, Samsung Electronics, Sony. Neke tvrtke, uključujući Caterpillar (CAT), Indy Autonomous Challenge i Sierra Space planiraju se po prvi put pojaviti u Las Vegasu. Eureka Park vratit će se sa startupovima koji predstavljaju zemlje širom svijeta, uključujući velik broj njih iz Francuske, Italije, Nizozemske i Južne Koreje.

Gary Shapiro, predsjednik i izvršni direktor CES sajma (Consumer Technology Association odnosno CTA), izjavio je kako su stotine vodećih ljudi izjavile da im je potreban CES kako bi upoznali nove i vidjeli stare kupce, pronašli partnere, dosegnuli medije i otkrili inovacije. Las Vegas je dom sajmu CES više od 40 godina.

 Izvor: Berlin Photo Week

Ipak, puno prije CES-a planirano je već nekoliko velikih sajmova i kongresa – krajem lipnja u Barceloni će se održati Mobile World Congress, mjesto koje posjećuje više od 100.000 ljudi, a zatim slijede još neki sajmovi poput Berlin Photo Week (26. kolovoza do 3. rujna) te odmah potom i IFA, također u Berlinu (od 3. do 7. rujna 2021.).

 Izvor: IFA

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost