UDOVOLJAVAJU EYE CARE CERTIFIKATU: Ugledni njemački institut Samsungu dodijelio certifikat | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UDOVOLJAVAJU EYE CARE CERTIFIKATU: Ugledni njemački institut Samsungu dodijelio certifikat

Autor Krunoslav Ćosić

Certifikat „Nježan za oči“ dobila je Samsungova nova linija televizora Neo QLED koju karakteriziraju ne samo kvalitetna slika nego i manji utjecaj na naše oči

  Izvor: Samsung

Eye Care certifikat Samsungu je dodijelila udruga inženjera Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), s uglednog instituta za certificiranje elektrotehnike u Njemačkoj. Svi modeli Samsung QLED televizora za 2021. godinu, koji su završili testiranje, dobili su sveobuhvatni „Eye Care“ certifikat koji uključuje ocjenu sljedećih značajki: „Safety for Eyes“, „Gentle to the eyes“, razine treperenja, ujednačenosti i vjernosti boja.

Oznaka „Safety for Eyes“ dodjeljuje se proizvodima s razinama emisije plavog svjetla, ultraljubičastim i infracrvenim zrakama koje pripadaju u tzv. „izuzetu skupinu“ prema klasifikaciji ograničenja emisije koju je postavila Međunarodna elektrotehnička komisija (IEC). Oznaka „Gentle to the eyes“ dokazuje da količina suzbijanja melatonina s uređaja zadovoljava standard Međunarodne komisije za osvjetljenje (CIE).

Kroz certifikat su Samsungovi QLED televizori prepoznati i kao proizvodi koji zadovoljavaju standarde ujednačenosti kvalitete slike i vjernosti boja, a za oba elementa ocjenjuje se i izvedba isporuke sadržaja.