ZA ONE KOJI VOLE 'ŠARATI': Preljubnici mogu nastaviti i dalje 'varati' | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA ONE KOJI VOLE 'ŠARATI': Preljubnici mogu nastaviti i dalje 'varati'

Ako na svojem pametnom telefonu koristite aplikacije za dating i pronalaženje novih partnera, ali ne želite da vaša druga polovica za to zna, postoji jednostavno rješenje

 Izvor: Pixabay

TikToker je otkrio jedan odličan trik za sve preljubnike. Interesantan trik za one koji žele da im telefon izgleda drugačije (čitaj: nevino) ukoliko njihov partner krene u kontrolu telefona.

Korisnik Kaansanity podijelio je kratak video klip kako sakriti aplikacije u telefonu. On je promijenio ikonice određenih aplikacija tako da izgledaju kao da je neki drugi softver u pitanju. Izazvao je i gomilu komentara zato što je za ovaj klip koristio aplikacije za upoznavanje.

Mnogi su sugerirali kako se aplikacije, kao što su Tinder i Badoo, uz pomoć ovog trika mogu sakriti, što će olakšati preljubnicima da nastave "šarati" po aplikacijama za upoznavanje, a da toga ne budu svjesni njihovi partneri.

Koliko je ovo legitimna taktika za preljubnike ne možemo procijeniti jer nismo takvo nešto testirali, ali smatramo da je svakako zanimljiva opcija za sve korisnike koji žele promijeniti korisnički interfejs, to jest kako aplikacije izgledaju.

Kaansanity je ovaj trik pokazao na iPhone telefonu:
1. Otvorite Shortcuts
2. Kliknite na znak + kako bi dodali novu prečicu
3. Kliknite Add Action
4. Potražite Open App
5. Kliknite Open App
6. Izaberite aplikaciju koju želite sakriti
7. Kliknite na tri točke u gornjem desnom kutu
8. Kliknite na Add to home screen
9. Preimenujte aplikaciju
10. Dodajte fotografiju
11. Sačuvajte izmjene

Što se tiče Android telefona, u ovisnosti od modela postoje ovakve opcije koje su ugrađene u sam sustav. Ipak, na veliki broj uređaja morat će se instalirati aplikacija X Icon Changer kako bi se zamijenile ikone. Aplikacija je preuzeta više od 5 milijuna puta, a uz više od 168.000 recenzija zanimljiva je i prosječna ocjena 4,3.

Nakon što instalirate aplikaciju X Icon Changer odmah će vam se pojaviti nekoliko reklama koje traju po 30 sekundi kako bi otključali potrebne funkcije. Što se tiče same aplikacije, ona će odraditi svoj posao, moći ćete izabrati fotografiju iz vaše galerije ili ikonicu iz velike ponude koju ta aplikacija nudi. Postoji mogućnost i oblikovanja vaše nove ikonice.

Postoji (još bolja) alternativa, a to je aplikacija Nova Launcher s kojom u potpunosti možete promijeniti korisnički interfejs, ali i ikonice. Preuzeta je u više od 50 milijuna puta, a milijun korisnika te aplikacije dalo joj je prosječnu ocjenu 4,5!

Kada instalirate Nova Launcher moći ćete uz pomoć Home gumba pristupiti novom korisničkom interfejsu. Ako imate Samsung Galaxy telefon, uz tu aplikaciju ćete moći birati želite li interfejs One UI Home ili Nova launcher.

Najnovije

Mobilnost