INSTAGRAM STORY ZA KASNIJE: Instagram uvodi novu opciju koja će vam dobro doći | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INSTAGRAM STORY ZA KASNIJE: Instagram uvodi novu opciju koja će vam dobro doći

Autor Krunoslav Ćosić

Story draft opcija dolazi uskoro, a omogućit će vam da započeti Story završite kasnije, kad budete imali vremena

  Izvor: Pixabay

Umjesto da sliku s efektima ili poruku objavite odmah kao Story, Instagram uvodi opciju koja vam omogućuje da nezavršen posao ostavite za kasnije.

Story camera alat omogućuje da nešto snimite, dodate nekoliko efekata i odmah ga podijelite sa svojim pratiteljima. Međutim, ako niste zadovoljni s nekim aspektom vaše "priče" ili želite dodati još nešto, ali nemate dovoljno vremena, Instagram vam ne dozvoljava da Story sačuvate sa svim efektima koje ste do tad ubacili.

Opcija koja vam se nudi je da Story sačuvate u galeriji kao video, nekoliko slika ili animacija, ali bez mogućnosti da nedovršeni projekt sačuvate sa svim efektima koje ste dodali.

Na scenu stupa Instagramova Draft opcija koja vam omogućuje da sačuvate sve ono što ste radili te da nastavite, ukoliko to želite, kad to želite. Glavni čovjek Instagrama Adam Mosseri u svom je tvitu napisao da Story draft opcija dolazi uskoro.

Nova opcija će najvjerojatnije biti implementirana kao dodatak za postojeći interfejs i ponudit će vam čuvanje drafta kada kliknete izlazak iz editora. Također, u donjem lijevom kutu postojat će "Drafts" ozmaka preko koje će se moći pristupiti materijalu koji ste prethodno sačuvali.