CRVEN BIJELI PLAVI! 'Čekirajte' Nijagarine slapove, ovaj vikend svijetle u bojama Hrvatske  | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CRVEN BIJELI PLAVI! 'Čekirajte' Nijagarine slapove, ovaj vikend svijetle u bojama Hrvatske 

Autor Krunoslav Ćosić

Nijagarini slapovi ovog vikenda svijetle u hrvatskim bojama

  Izvor: Profimedia

Niagara Falls su svjetski poznato mjesto na granici Sjedinjenih Američkih Država i Kanade. Tri odvojena vodopada su zasigurno najpoznatiji slapovi na svijetu po kojima se spušta „voda što grmi“, što u prijevodu znači Niagara, a rijeci su naziv dali američki Indijanci.

S visine od oko 50 metara u minuti spušta se 168.000 kubnih metara vode koja dolazi od jezera Erie te teče ukupno 56 kilometara, a zatim se pretvara u brzace te nastavlja prema jezeru Ontario.

Tijekom ovog vikenda vodopadi Niagara u Kanadi i SAD-u bit će osvijetljeni hrvatskim bojama - crvena, bijela i plava boja svijetlit će u čast obilježavanja Dana državnosti 30. svibnja. Ploča kojom se osvjetljava Niagara na kanadskoj će strani zasvijetliti u crven-bijeli-plav trobojnici.

Povodom 30 godina od proglašenja neovisnosti osvjetljenje organiziraju Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ottawi i generalni konzulat u New Yorku.

 Digital;Digitally Generated;Computer Graphic;National Flag;Identity;Flag;Banner;Patriotism;Blue Sky;Sunshine;Cloud;Sun;Croatia;Croatian Flag;Copy Space Izvor: Profimedia

Trobojnica će svijetliti večeras 29. svibnja 2021. od 21:00 do 21:15 te od 22:00 do 22:15 sati po lokalnom vremenu odnosno od 3:00 i 4:00 sata ujutro po hrvatskom vremenu. Ako ne budete spavali u to vrijeme, putem web kamere EarthCam možete pogledati predivne vodopade. Naravno, i sada možete pogledati što se tamo događa.

 Prije nekoliko godina posjetili smo Nijagarine slapove
Prije nekoliko godina posjetili smo Nijagarine slapove
Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI