ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR YouTube video bez reklama? Malo sutra | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR YouTube video bez reklama? Malo sutra

Autor Ivan Vukić

Dosadile su vam reklame na YouTubeu? Riješite ih se vrlo jednostavno

  Izvor: Profimedia

Nekad smo na YouTubeu mogli pogledati pet ili deset videa nakon kojih bi uslijedila jedna ili dvije reklame. U novije vrijeme praktički je nemoguće pogledati neki video, a da prije toga nije pokrenuta video reklama.

Iako se većina reklama nakon cca 5 sekundi može preskočiti, u pojedinim situacijama to nije moguće, dok se ne pogledam kompletna reklama. Postaje to sve napornije pa mnogi pronalaze alternativna rješenja, a mi smo uz Vanced Tube aplikaciju pronašli jednu još bolju i korisniju, što je također bitno.

Dok mi isprobavamo novu aplikaciju, a tekst na Smartlife.hr slijedi poslije ponoći, do tada ne propustite pogledati hrvatsku trobojnicu noćas na Nijagarinim slapovima te kakav je u svijetu interes za pametne satove, nakon što je prošlogodišnji prvi kvartal poharao koronavirus.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI