DOSADILE SU VAM REKLAME NA YOUTUBEU? Riješite ih se vrlo jednostavno | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DOSADILE SU VAM REKLAME NA YOUTUBEU? Riješite ih se vrlo jednostavno

Autor Ivan Vukić

Sjećate li se vremena kad ste na uredskoj ili privatnoj zabavi mogli pustiti playlistu preko YouTubea i uživati u glazbi?

  Izvor: Puretuber.com

Sa sjetom se sjećamo tog bezbrižnog vremena i slaganja playlista s glazbom. Svakih pola sata uletjela bi poneka reklama. Danas je situacija potpuno drugačija. Nemoguće je pokrenuti gotovo niti jedan video na YouTubeu, a da prije toga niste prinuđeni pogledati jednu ili dvije reklame.

Nakon otprilike pet sekundi reklama se mora preskočiti, a pri tome se mora gledati ono odbrojavanje od 5 do 1. Ako imate sreće, da nisu u slijedu dvije reklame. Tada se mnogima agonija nastavlja. Mnogi su rješenje pronašli u Vanced Tube aplikaciji, koju koriste i mnogi vlasnici pametnih telefona Huawei, nakon što je Huaweiju Google uskratio svoje servise, pa i YouTube.

Uz Vanced Tube aplikaciju, putem koje mnogi uživaju u glazbenim, video spotovima i raznim video filmovima bez ikakvih reklama, preporučujemo još jednu aplikaciju - Pure Tuber.

  Izvor: Puretuber.com

Aplikacija Pure Tuber u Googelovoj trgovini Play ima prosječnu ocjenu 4,9, uz 177.000 recenzija, instalirana je više od milijun puta, a zahtijeva Android 4.4 ili više. Dakle, ako imate prastari pametni Android telefon i na njemu ćete moći instalirati ovu aplikaciju koja blokira reklame. Aplikacija nije dostupna za iOS i PC.

I ne samo to – ova aplikacija nudi i blokator za pop-up (skočne) prozore s reklamama. Sviđa nam se još jedna funkcionalnost, a to je mogućnost slušanja glazbe i kad je aplikacija stavljena u pozadinu kako bismo odgovarali na pristigle poruke, provjeravali novosti na društvenim mrežama, čitali Smartlife.hr. Za tu funkcionalnost potrebno je u postavkama telefona odobriti tu opciju.

  Izvor: Puretuber.com

Pri tome krajičkom oka i dalje možemo pratiti video u malom prozorčiću kojem se veličina može podesiti te da zauzima do najviše 1/3 ekrana. Taj pop-up prikaz videa može se šetati po ekranu te ga smjestiti na poziciju na kojoj će vam najmanje smetati. Pure Tuber podržava i 8K video filmove, prijavu s istim računom kao na YouTubeu kako biste imali sve svoje pretplate, povijest gledanja i playliste.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI