IGRA KNOCKOUT CITY Lopta vas ne smije pogoditi | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IGRA KNOCKOUT CITY Lopta vas ne smije pogoditi

Iskoristite promotivni period od 10 dana i besplatno isprobajte igru u kojoj su igrači opremljeni loptama

 Izvor: Electronic Arts

Electronic Arts omogućio je igračima besplatno isprobavanje igre Knockout City. Tijekom prvih deset dana od izlaska igru je već isprobalo više od dva milijuna ljudi, što nimalo ne čudi.

U pitanju je kompetitivna timska igra u kojoj su igrači opremljeni loptama te u kojoj ne smijete dozvoliti protivnicima da vas pogode. Ako ste nekada igrali "između dvije vatre" onda će vam koncept ove igre biti potpuno jasan.

Cijena igre je 20 eura, a dostupna je za PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch. Zanimljiva je cross-play podrška što znači da se korisnici s računala mogu natjecati protiv onih koji koriste igraće konzole kao i obrnuto.

Ukoliko ste propustili promotivni period, a željeli biste isprobati ovaj naslov, Electronic Arts je svim novim korisnicima omogućio besplatno igranje sve do 25. nivoa! To je i više nego dovoljno vremena za odlučiti odgovara li vam cijena od 20 eura.

 Izvor: Twitter

U nastavku pogledajte gameplay i trailer za igru Knockout City.

Trailer za Knockout City
Izvor: Youtube

Knockout City
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost