POPULARNA TUČA Video igra Mortal Kombat i kao film | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POPULARNA TUČA Video igra Mortal Kombat i kao film

Hoće li nastavak biti interesantniji?

 Izvor: Warner Bros

Mnogi su ostali iznenađeni kada je Warner Bros najavio da će video igra Mortal Kombat dobiti novi film. Prošlo je mjesec dana, ako ne i više, od restarta (reboot), to jest novog Mortal Kombat filma te su vodeći ljudi Warner Bros kompanije zbrojili svoje dojmove.

U intervjuu za IGN Brad Wilson, potpredsjednik WarnerMedia grupe, otkrio je da je iznenađen uspjehom filma Mortal Kombat. "To je bio veoma interesantan naslov za nas. Očekivali smo da će proći dobro, ali nismo slutili da će baš toliko dobro proći. Mortal Kombat je bio jedan od četiri najbolja naslova na našoj platformi (HBO Max). Korisnici koji su pogledali film nastavili su istraživati druge odlične sadržaje, a pomogla je i činjenica što imamo sjajan sadržaj sa serijama kao što su Friends, The Big Bang Theory, The Sopranos i ostale" - rekao je on.

Upitan kako će uspjeh Mortal Kombat filma utjecati na licenciranje i intelektualnu vlasništvo, Wilson je odgovorio: "Vjerujemo da smo ovdje kako bismo podijelili i ispričali priče, stvarali smislene, trajne veze. Tako ćemo početi. Koristimo li podatke prilikom biranja budućih odluka? Odgovor je potvrdan. Surađujemo veoma često s Meredith Gertler (menadžer sadržaja, strategije i planiranja za HBO Max) i njezinim timom, pričamo o tome kako to izgleda iz različitih perspektiva, od djece i obitelji do mlađih osoba".

Ranije je bio planiran izlazak više Mortal Kombat filmova (po uzoru na Marvel Cinematic Universum) te je sasvim realno za očekivati da će izaći nastavak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost