ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Hoće li se održati Ljetne olimpijske igre | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Hoće li se održati Ljetne olimpijske igre

6.000 liječnika na području Tokija zatražilo je otkazivanje odnosno odgodu Igara

 Izvor: Profimedia

Ljetne olimpijske igre, koje su se prošle godine trebale održati u Japanu, i dalje su pod znakom upitnika. Iako službena vlast planira održavanje igara, uz domaću publiku, jača pritisak za odgodom. Istražujemo detalje koji se odnose na same igre, ali i tko sve želi odgodu igara.

Donosimo i rezultate ankete provedene tijekom svibnja, u kojoj je samo 2 posto ispitanika reklo kako ne znaju trebaju li se igre održati dok je ostalih 98 posto ispitanika podijeljeno na one koji smatraju da se igre moraju otkazati, da se trebaju održati bez publike te da se trebaju održati prema planu.

Od 1896. godine igre se održavaju svake četiri godine, ali su tijekom tog dugog perioda tri puta otkazane. Sve detalje donosimo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite pročitati naš članak o automobilskoj industriji i nedostatku čipova. Što kažete na solarni suncobran?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost