Koliko će koštati nova igraća konzola Nintendo? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Koliko će koštati nova igraća konzola Nintendo?

Hoće li Nintendo Switch biti jeftiniji od PlayStation 5 i Xbox Series X?

 Izvor: Nintendo

Već se tjednima špekulira o novoj verziji ručne konzole Nintendo Switch koja bilježi izvanredne rezultate. Upravo je ovaj igrački sustav kompanije Nintendo bila najprodavanija konzola prethodnih godina, zbog čega ne čude sve češće informacije da će se uskoro pojaviti Pro verzija iste.

Već su poznate specifikacije Nintendo Switch Pro verzije. Sada su se pojavile nove informacije koje se tiču cijene nove ručne konzole. Francuski preprodavač elektronike Boulanger je navodno otkrio da će cijena Nintendo Switch Pro konzole iznositi 399 eura.

 Izvor: Nintendo

Ubrzo je stranica izbrisana, ali na društvenim mrežama se može pronaći fotografija s tim podacima. I brojni su analitičari najavili da će se pojaviti poboljšana verzija Switch konzole te da će interes za nju biti ogroman i pored toga što će koštati više.

Inače, CentroLeaks tvrdi da imaju fotografiju, a ona pokazuje novine koje se tiču hardvera Switch konzole. Nintendo od 15. lipnja sudjeluje na E3 događaju, ali za sada nema nikakvih službenih informacija hoće li nova konzola debitirati baš tada, prenosi Android Authority.

Nintendo Switch će imati zaista težak zadatak ostati na tronu jer konzole PlayStation 5 i Xbox Series X polako dobivaju ekskluzive i postaju sve konkurentnije. Najavljeno je i da kompanija Qualcomm priprema svoju ručnu konzolu, baš kao Valve i Steam.

 Izvor: Nintendo

 Izvor: Nintendo UK

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost