OVO NAM SE SVIĐA Istovremeno gledanje video klipova i komentiranje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OVO NAM SE SVIĐA Istovremeno gledanje video klipova i komentiranje

YouTube planira implementirati istovremeno gledanje video filmova i čitanje komentara

 Izvor: Wiko

YouTube donosi novu interesantnu opciju za sve one koji nemaju puno vremena. Potpuno neočekivano, YouTube aplikacija je uveliko počela testiranje kod pojedinih korisnika, sve kako bi omogućila da se video klipovi i komentari čitaju u isto vrijeme.

Korisnici društvenih mreža kao što su Twitter i Reddit prijavili su da im je Android verzija YouTube platforme izmijenjena. Google sada dopušta da korisnik YouTube platforme gleda video klip u full-screen načinu odnosno preko cijelog ekrana te da u isto vrijeme čita poruke. To prethodno nije bilo moguće jer bi takav način zauzeo cijeli ekran, što znači da nije bilo mjesta za nikakve komentare.

 Izvor: Twitter

Novo ažuriranje će smanjiti dio ekrana na kojem se prikazuje video te će se pojaviti novi ekran s komentarima. Kada korisnik odluči da mu je dosta komentara, on ih može ukloniti tako što ih povuče s ekrana. Video se zatim vratiti u uobičajenu veličinu, prenosi PhoneArena.

Treba dodati da će ova opcija biti dostupna i ukoliko gledate video klipove u portret načinu (kada držite telefon vertikalno). Istovremeno su se i do sada mogli čitati komentari i gledati klipovi, ali ne preko cijelog ekrana.

Posljednja riječ je Googleova. Budu li zadovoljni testiranjem i odazivom korisnika, vjerojatno će se ova opcija za multitasking pojaviti i kod svih ostalih Android korisnika. Kako je još uvijek u fazi testiranja, u kojoj samo ograničen broj subjekata sudjeluje u istom, vjerojatno ćemo morati pričekati još malo dok ne stigne na sve uređaje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost