MA KAKVI VALORANT, FORTNITE, LEAGUE OF LEGENDS Nova esport kategorija je Excel | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MA KAKVI VALORANT, FORTNITE, LEAGUE OF LEGENDS Nova esport kategorija je Excel

Microsoft organizira najzanimljivije online natjecanje u svojem čuvenom tabličnom programu

 Izvor: Profimedia

Ukratko: Excel tablice postaju esport. Pod kapom kompanije Microsoft 8. lipnja organizirat će se prvi Microsoft Excel Financial Modeling World Cup eSport turnir u Microsoft Excel programu!

Kao i svako veliko eSport natjecanje i ovo će biti prenošeno uživo, ali ne preko Mixer platforme. Osam igrača iz cijelog svijeta borit će se za titulu najboljeg Excel korisnika. Takozvani Excel speedrun video klipovi već godinama se nalaze na YouTube i drugim platformama i Microsoft je sada samo odlučio da ih učini službenim, proglasi pobjednika i podijeli vrijedne nagrade.

Ovog puta tema natjecanja je izrada najboljeg financijskog modela i njegovo izračunavanje za najkraće vrijeme. Naknada za sudjelovanje na natjecanju je od 10 do 15 dolara, a natjecatelji se dijele u dvije grupe - do 25 godina i proizvoljno godište natjecatelja.

Pobjednici će u nekoliko kategorija podijeliti nagradni fond od 20.000 dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost