Novi Grand Theft Auto imat će opciju plaćanja kriptovalutama | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Novi Grand Theft Auto imat će opciju plaćanja kriptovalutama

Mnogi ljubitelji jedne od najuspješnijih franšiza u svijetu video igara željno iščekuju nastavak GTA VI

 Izvor: Rockstar

Grand Theft Auto 6 nije niti na vidiku, ali su se pojavile nove uzbudljive informacije koje se tiču i kriptovaluta. Naime, GTA 6 uvodi digitalne novčiće s kojima ćete kupovati luksuzne stanove i automobile.

Osam godina od izlaska video igre Grand Theft Auto V stiže osvježena verzija tog dijela za Xbox Series S/X i PlayStation 5 konzole. Mnogi ljubitelji jedne od najuspješnijih franšiza u svijetu video igara željno iščekuju nastavak, odnosno GTA VI.

Predstoji nam čekanje od (vjerojatno) nekoliko godina do predstavljanja nastavka. Nove informacije o GTA VI se redovno pojavljuju, a najnovija kaže da će se u tom dijelu pojaviti i fikcionalne kriptovalute. Naime, novi Grand Theft Auto imat će opciju plaćanja kriptovalutama unutar same igre.

 Izvor: Rockstar

Navodno će pojedine GTA 6 misije nagrađivati igrače s kriptovalutama. Ukoliko ste upoznati s ovim serijalom onda znate da, kada prijeđete misiju, dobijete novčanu nagradu izraženu u dolarima. Te uplate će doći od fiktivnih likova na visokoj poziciji koji žele prebaciti veliku svotu novca, ali da se pri tome transakciji ne uđe u trag.

Digitalni novčići neće zamijeniti američki dolar u ovoj video igri već će igrači imati više opcija. Ovako nešto bi predstavljalo još jedan važan korak kriptovaluta ka mainstream kulturi, to jest njihovoj popularizaciji.

 Izvor: Rockstar

Navode je otkrio Tom Henderson koji je u svijetu video igara poznat po objavljivanju informacija o Call of Duty i Battlefield video igrama, ali prije službenog otkrivanja. Henderson tvrdi da će se burza vratiti u novom dijelu GTA, uz dodatak brokera za različite kriptovalute. I sam Henderson napominje da ovu informaciju primite s određenom dozom rezerve jer je GTA VI miljama daleko od zvaničnog izlaska.

 Izvor: Twitter

Iako je Take-Two Interactive najavio da će sudjelovati na ovogodišnjem E3 sajmu nemojte očekivati nove informacije o nastavku ovog serijala već imajte u vidu da će Rockstar podijeliti više detalja o next-gen verziji igre GTA V koja će stići ovog studenog.

Ovo svakako neće biti prvi put da se kriptovalute pojavljuju u popularnim medijima. Popularni filmovi i serije kao što je The Simpsons obradili su ovu temu više puta. Ipak, bit će interesantno vidjeti kako će GTA implementirati kriptovalute, pogotovo kada je riječ o GTA Online, ukoliko i novi dio bude imao podršku za više igrača.

GTA 5 - How to Make Money Using The Stock Market Guide
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost