ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najveći sportski stadioni na svijetu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najveći sportski stadioni na svijetu

Odbrojavamo do početka natjecanja Euro 2020 te usput provjeravamo koji su najveći stadioni na svijetu. A da sami napravite svoj stadion, u mobilnoj aplikaciji?

 Izvor: Profimedia

U petak u 21 sat čut će se zvižduk, a zatim i prvo ispucavanje lopte na Europskom prvenstvu u nogometu. Slijedi mjesec dana fantastičnog nogometa širom Europe, a mi usput provjeravamo veličine stadiona ne samo u Europi nego u cijelom svijetu.

Sigurni smo da nećete pogoditi u kojoj se zemlji nalazi najveći stadion na svijetu. Nije to ovaj na uvodnoj fotografiji – Maracana u Rio de Janeiru u Brazilu prima „samo“ 76.935 gledatelja. Znate li koji je najveći stadion u Europi? Sve informacije slijede sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite naš edukativni tekst o mjernim veličinama, ukoliko kupujete veliki televizor kako biste uživali u najbitnijoj sporednoj stvari na svijetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost