BATTLEFIELD 2042 NAJAVA Prvi video šestog izdanja igre obećava | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BATTLEFIELD 2042 NAJAVA Prvi video šestog izdanja igre obećava

Umjesto Battlefield 6 stiže Battlefield 2042, ali neće biti toliko futuristički kao što je to bio onaj iz 2006. godine

 Izvor: Electronic Arts

Igricu Battlefield 2142 je kompanija Electronic Arts, nakon niza curenja informacija i raznih dezinformacija, službeno najavila - šesto izdanje Battlefield igre neće se tako zvati. Prvi video je odlična najava Battlefield 6 tj. Battlefield 2042 igre.

DICE i Electronic Arts očigledno nisu željeli zaraditi zabranu kakvu je dobila posljednja verzija Call of Duty igre tako da je Kina izuzeta iz kampanje. Bit će to singleplayer ispričan za multiplayer način - neki “zombi“ format, koji ne mora biti loš tako da ćemo se suzdržati od prvih procjena.

 Izvor: Electronic Arts

Dakle, 2042. je godina. SAD i Rusija su na rubu rata, a pješaštvo, oklopna vozila, avijacija i drugi načini ratovanja mnogo više podsjećaju na današnje standarde nego na futuristički pristup spomenute Battlefield igre i njenih konkurenata.

Broj igrača je u novoj igri povećan sa 64 na 128 pa se to odrazilo i na mape koje su većih razmjera i često podijeljene na sektore s POI točkama (points of interests). Mape će se prostirati sve od ulica modernog Seoula do egipatske pustinje i svaka će biti jedinstvena. Likovi će biti po šablonskom klasnom sustavu, a svaki će imati svoju priču i svojstvene osobine i opremu poput senzora za kretanje, oružja za oživljavanje itd.

Moguća je promjena i nadogradnja oružja i gadgeta kako bi se poboljšao učinak na bojnom polju, a igračima će na raspolaganju biti i kuka za penjanje i robo-pas koji nas neodoljivo podsjeća na pse Boston Dynamics kompanije.

Neslužbeno, igra će se u prodaji pojaviti do kraja listopada i očekujemo je za staru i novu generaciju konzola, PC i druge sustave. Više detalja o igri DICE i Electronic Arts dat će nam na predstojećem E3 sajmu.

Pogledajte odličnu video najavu za Battlefield 2042.

Battlefield 2042 Official Reveal Trailer (ft. 2WEI)
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost