ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gradovi s najbržim 5G-om | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gradovi s najbržim 5G-om

Šesnaesti po veličini grad u Južnoj Koreji ima najveće 5G brzine od svih gradova u svijetu

 Izvor: Shutterstock

U Hrvatskoj ćemo uskoro imati punokrvni 5G, natječaj je raspisan, a dok čekamo velike brzine prijenosa podataka i malu latenciju odnosno kašnjenje provjerili smo kakvo je stanje u svijetu u kojem je 5G funkcionalan duže od dvije godine. U Europi je prva 5G mreža pokrenuta u Švicarskoj, u travnju 2019. godine.

Zanima nas situacija u Europi, u kojim europskim gradovima peta generacija mobilne telefonije omogućuje najveće brzine prijenosa podataka. Top 10 gradova u svijetu svojim građanima nude brzine od nekoliko stotina megabita u sekundi, a koji su to gradovi otkrivamo sutra na Smartlife.hr.

Prije nego li se večeras smjestite ispred svojeg televizora ili uzmete pametni telefon u ruke kako biste pogledali prvu utakmicu na Europskom prvenstvu u nogometu, ne propustite našu temu o biciklima, biciklističkim stazama te najugodnijim gradovima za bicikliranje u svijetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost