NOVOSTI IZ VIBERA Lakša komunikacija s brandovima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVOSTI IZ VIBERA Lakša komunikacija s brandovima

Brža komunikacija omogućit će lakše rješavanje problema s kojima se korisnici susreću

 Izvor: Viber

Viber je uveo jednostavniji chat s brandovima i rješavanje različitih problema. Jedna od najpopularnija aplikacija za razmjenu poruka u svijetu, Rakuten Viber, predstavlja nove funkcionalnosti koje će brandovima omogućiti kvalitetnije usluživanje korisnika, a korisnicima će pružiti priliku da s brandovima komuniciraju kao s prijateljima.

 Izvor: Viber

Uz novu opciju Viber korisnici će moći razmjenjivati fotografije, video snimke i gif-ove s brandovima koristeći funkciju kamere integriranu u aplikaciju. Korisnici će kompanijama moći poslati i različite vrste dokumenata.

U sklopu ovog noviteta Viber je uskladio dizajn biznis stranice za chat s glavnim ekranom za privatnu komunikaciju (na kojem se nalaze poruke s obitelji i prijateljima) i to na taj način što su dodali prečace za kameru i galeriju.

Slanje dokumenata, video snimaka i fotografije brandovima moći će se obaviti na dva načina:

• s mobilnog uređaja: klikom na gumb Galerija otvara se mogućnost izbora fotografije, video klipa ili ostalih fileova iz telefona korisnika ili trenutnog snimanja fotografije ili video klipa pritiskom na gumb kamera
• s desktop uređaja: klikom na gumb + korisnici će moći birati žele li poslati foto, video klip ili dokument.

Nova funkcionalnost podržava razmjenu najčešće korištenih formata fotografija: .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .svg, .webp i video klipova .avi, .wmv, .mov, .mp4, .3gpp, 3gpp2, .asf , .mkv, .mp2ts i .webm.

 Izvor: Viber

Veličina video klipa ne bi smjela biti veća od 100 megabajta, i ne veća od 24 megabajta za gif-ove. Za fotografije nema ograničenja što se tiče veličine. Također, povećana je maksimalna veličina s 25 na 200 megabajta za druge fileove koji se šalju brandovima putem poruka.

Svi fileovi kompanije/branda i korisnika u toj komunikaciji zaštićeni su enkripcijom u tranzitu. Očekuje se da će nova funkcionalnost biti višestruko korisna. Na primjer, ako ste kupili stol u trgovini – osoblje vam neće morati putem telefona mukotropno objašnjava kako da ga sklopite već će vam samo poslati video vodič kroz vašu uzajamnu prepisku na Viber aplikaciji.

Na isti način će biti moguće rješavati i ostala pitanja i probleme, a da se pritom izbjegnu fizički posjeti prodajnom mestu, što je pogodno naročito u vrijeme pandemije.

Uvođenje ove usluge uslijedilo je nekoliko mjeseci nakon što je Viber predstavio još jednu funkcionalnost pomoću koje kupci mogu lakše pronaći chat sa brandovima koji su im potrebni. Radi se o funkcionalnosti koja korisnicima omogućuje da chat s određenim brandom postave na vrh ekrana s privatnom prepiskom.

Kako bi koristili sve nove funkcionalnosti potrebno je preuzeti posljednju dostupnu verziju Viber aplikacije iz iOS, Android i AppGallery trgovina aplikacijama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost