Želite li 3 besplatne video igre na poklon? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Želite li 3 besplatne video igre na poklon?

Epic Games Store dijeli dvije besplatne video igre, a jednu poklanja i GOG

 Izvor: TEAM17

Uz Epic, koji poklanja Overcooked 2 i Hell is other demons, na poklon jednu igru daruje i GOG - Absolute Drift.

Jeste li ikada imali želju postati šef kuhinje? Sada možete na bezbolniji način provjerite kako biste se snašli u takvom okruženju. Overcooked 2 je zabavna video igra za sve uzraste koju možete igrati i s prijateljima, što će ipak biti zabavnije. Ova igra će testirati vašu suradnju i živce dok vi kao šef kuhinje nosite najveću odgovornost.

Overcooked 2: Announcement Trailer
Izvor: Youtube

Overcooked 2 ima način za igranje više igrača, a možete birati igranje u local co-op odnosno svi zajedno na jednom uređaju ili ćete pronaći ljude koji posjeduju igru i s kojima ćete igrati online. Tu je i kampanja za jednog igrača.

Druga besplatna igra koju Epic poklanja je Hell is other demons, a u pitanju je akcijska 2D platforma koja nudi intenzivnu pucnjavu i borbu. Neprestana akcija držat će vas na nogama, a ova igra će testirati vještine i brzinu vaših reakcija. Nudi samo način igranja za jednog igrača.

Hell is Other Demons Announcement Trailer
Izvor: Youtube

Overcooked 2 i Hell is other demons su dostupni za besplatno preuzimanje do 24. lipnja kada će Epic dijeliti nove igre.

Treća besplatna igra koju možete besplatno preuzeti je Absolute Drift, ali samo preko GOG platforme. Za to nemate puno vremena, akcija završava 18. lipnja u 15 sati. Absolute Drift je 2D trkačka video igra, a kako sam naslov ističe, fokus je na driftanju! Minimalističko okruženje i grafika će vas natjerati da se fokusirate samo na vožnju, a igrač će imati priliku otključati nove staze, trofeje i elitne događaje.

Ovu igru krasi i sjajna elektronska glazba dok joj je najveći nedostatak način za više igrača. Iako postoji mogućnost da podijelite svoj rezultat s prijateljima, ne možete se natjecati međusobno u samoj utrci. Jedino što možete uraditi je ubaciti rezultat vašeg prijatelja te će se na stazi pojaviti duh njegovog automobila koji će vam pokazati kako je on odvozio stazu.

Absolute Drift: Zen Edition Announcement Trailer | PS4
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost