ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najmanje zemlje na svijetu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najmanje zemlje na svijetu

Znate da su Vatikan, Monako i San Marino male zemlje, ali znate li koliko su male Nauru i Tuvalu?

 Izvor: Shutterstock

Rusija, Kanada pa Sjedinjene Američke Države tri su najveće zemlje na svijetu. Zanimalo nas je koje su najmanje zemlje na svijetu, a mogli biste ih posjetiti i upoznati u doslovce pola sata i reći prijateljima da jako dobro poznajete barem osam zemalja u kojima mnogi nikada nisu bili.

Počela su putovanja, turisti se pakiraju i kreću na put. Pri tome bi se bilo dobro i upoznati s raznim informacijama o zemlji u koju ćete putovati. Recimo, kad su najniže a kad najviše temperature zraka, koja se lokalna valuta koristi, koja se vrsta punjača koristi…

Veliki broj ljudi ode u London ne razmišljajući da svoj pametni telefon ili laptop neće moći spojiti na utičnicu, a zatim plaćaju skupe adaptere. Rješenje je unaprijed se informirati putem mobilnih aplikacija.

Koje su to mobilne aplikacije najbolje za korištenje, što nude te koje su najmanje zemlje na svijetu objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite čestitati 43. rođendan najtromijoj mački na svijetu – Garfieldu te koji se filtar više ne nudi u aplikaciji Snapchat.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost