Cyberpunk 2077 ažuriranje traje nekoliko sati, ali donosi veliki broj ispravaka | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Cyberpunk 2077 ažuriranje traje nekoliko sati, ali donosi veliki broj ispravaka

Patch v1.23službeno je dostupan za instaliranje korisnicima koji se igraju na PC i igraćim konzolama

 Izvor: CYBERPUNK

Novi patch rješava jako puno problema, dostupan je već svima čime Cyberpunk 2077 postaje daleko bolja igra nego prije nadogradnje.

Ažuriranje traje nekoliko sati, tako je barem bilo u našem slučaju na GoG-u. Da se nešto događa tj. da su stvari konačno krenule u dobrom smjeru napomenuo je i Sony koji je nedugo pred lansiranje ove zakrpe vratio Cyberpunk 2077 na PlayStation Store.

 Izvor: CYBERPUNK

Što se tiče bugova, tijela likova se više neće zaglavljivati u vozilima, a NCP neće prouzročiti toliko nepotrebne štete kao što je to bio slučaj do sada. Stabilnost igre je u svakom smislu poboljšana jer su, kako se navodi u službenom objašnjenju, uz zakrpu riješeni i brojni problemi.

Riješeno je pucanje igre prilikom različitih animacija, a ubačene su i ispravke samog gameplay tijeka, zajedno s optimizacijom upotrebe procesora na konzolama i računalima. Igrači će sada vidjeti i raznovrsnije NPC likove u okruženju.

Update je bitan te je vjerojatno prvi takav koji rješava konkretne velike probleme, ali je CD Projekt Red jasno stavio do znanja da će biti još ovakvih ispravaka koji će Cyberpunk 2077 učiniti boljom igrom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost