CALL OF DUTY: WARZONE Vrata smrti ubit će svakoga tko im priđe | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CALL OF DUTY: WARZONE Vrata smrti ubit će svakoga tko im priđe

Djeluju poput normalnih i bezopasnih vrata, ali kada im priđete ponašaju se kao smrtonosno oružje

 Izvor: Youtube

Susret s vratima, u video igri Call of Duty: Warzone, nećete preživjeti! Ako im samo priđete, ubit će vas brže nego snajper. Sažetak je to nedavno predstavljenog updatea za četvrtu sezonu popularne pucačine.

Crvena vrata u Warzone Season 4
Izvor: Youtube

Call of Duty: Warzone donosi jako puno novog sadržaja i mapa u ovoj online igri za više igrača. Spomenuta vrata se mogu pronaći u pogonu za pravljenje soli, u velikoj zgradi i na prvi pogled izgledaju potpuno normalno pa ništa ne odaje njihovu pravu, smrtonosnu prirodu.

Međutim, ukoliko im se previše približite, past ćete brže nego da vas je netko izrešetao rafalom. Dodatni problem s vratima je što se s vremena na vrijeme pojave na nekoj drugoj lokaciji, otežavajući vam igranje.

Veći broj igrača već je podijelio snimke susreta s novim vratima. Izgleda da je u pitanju bug koji se pojavio s novim ažuriranjem. S druge strane, neki od igrača ovo povezuju s pojavljivanjem crvenih vrata koja se pojavljuju kao novi sistem transporta implementiran u igri.

Naime, crvena vrata se mogu pronaći širom mape i mogu vas teleportirati na drugi dio mape, uglavnom na lokacije na kojima možete pokupiti zanimljive stvari i dodatke. Do sada se nitko nije žalio da su ga crvena vrata ubila pa je zaista moguće da je to jedna od novina koje su trebale biti implementirane, ali je nešto krenulo po zlu u procesu.

Početkom godine su se igrači Call of Duty: Warzone igre žalili na pretjerano moćne kamione u igri, kojima ste mogli bez problema pregaziti gomile neprijatelja i lako dobiti meč, a bilo je i onih koji su koristili alate za varanje.

Dodajte tome crvena vrata i nova vrata smrti i odmah postaje jasno da je igra krenula u pogrešnom smjeru. Umjesto da ubijate neprijatelje morate paziti na varalice, da vas ne zgazi kamion ili da slučajno ne prođete kroz pogrešna vrata.

Ubojita vrata u Call of Duty: Warzone
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost