ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Ne krećite na put bez mobilne aplikacije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Ne krećite na put bez mobilne aplikacije

(Gotovo) nitko na put neće krenuti bez pametnog telefona. Ali, pametni telefon bez mobilnih aplikacija i nije baš previše pametan

 Izvor: Artinun Prekmoung / Panthermedia / Profimedia

Vrijeme je godišnjih odmora, putovanja po tuzemstvu i inozemstvu. U današnje vrijeme je izuzetno bitno biti informiran, s obzirom da se situacija s pravilima putovanja mijenja iz dana u dan. Pri tome je bitno poznavati svoja potrošačka prava koja vam mogu biti uskraćena. Možda za neka svoja potrošačka prava niti ne znate…

Stoga, prije pakiranja punjača, garderobe, zubne četkice, sredstva protiv komaraca i obavezne boce vode ne zaboravite na jednu mobilnu aplikaciju o kojoj ćemo pisati sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne prepustite zanimljiv članak o tehnologijama koje se ugrađuju u kamione. Možda vas kamioni ne zanimaju, ali tehnologije koje su ugrađene i koje ćete sve češće susretati u prometu izuzetno su zanimljive. Otkrivamo i što znači pojam platooning.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost