EON STIGAO U HRVATSKU Imaju 19.000 video naslova, a omogućuju i gledanje N1 televizije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

EON STIGAO U HRVATSKU Imaju 19.000 video naslova, a omogućuju i gledanje N1 televizije

OTT platforma omogućuje gledanje 160 televizijskih i radijskih kanala

 Izvor: Daniel Grill / Tetra Images / Profimedia

Gledanje velikog broja televizijskih programa, filmova i serija iz videoteke moguće je putem desktop i mobilne verzije aplikacije, a EON je dostupan i putem aplikacije za Smart TV te EON Smart Boxa koji se spaja na televizor (cijena mu je 399 odnosno 799 kuna).

Uz EON stižu sportski kanal Sport Klub, regionalni kanal i podružnica CNN-a N1 te portfelj kanala Discovery uključujući i Eurosport. Putem platforme omogućeno je sedam dana unatrag gledanje i slušanje 160 televizijskih i radijskih kanala. 19.000 video naslova odmah je dostupno za gledanje.

Uz Hrvatsku, EON je od prije dostupan u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori i Bugarskoj. U ponudi su tri paketa, a razlikuju se prema broju TV kanala (60, 150 ili 160), broju filmova u videoteci (3000, 6000 ili 19.000), a cijene su 49 kn, 89 kn i 169 kn.

Ako uslugu želite pratiti putem pametnog telefona, u sve tri trgovine aplikacijama (Huawei AppGallery, Apple App Store, Google Play Store) dostupne su mobilne aplikacije, a isprobavanje je tijekom prvih 30 dana besplatno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost