STIŽE PROMJENA Odlična novost za korisnike Instagrama | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STIŽE PROMJENA Odlična novost za korisnike Instagrama

Na ovu opciju mnogi su godinama čekali i sada su ju konačno i dočekali

 Izvor: Bruno D'Andrea / Alamy / Alamy / Profimedia

Fotografije i video snimke moći će se na Instagram uploadati na potpuno drugačiji način čime je Instagram konačno obradovao sve one koji gomilaju snimke i fotografije na svojim računalima.

Društvena mreža Instagram omogućila je korisnicima da svoje objave postavljaju i preko računala, odnosno internet preglednika, a ne samo preko pametnog telefona i tableta.

Desktop korisnici moći će da postave video zapise, fotografije, koriste filtre i opcije za uređivanje fotografija i videa, obavljaju brzu montažu te lakše popunjavaju dugačke tekstualne sadržaje sa svim postojećim opcijama u aplikaciji.

„Znamo da puno ljudi ima pristup Instagramu preko računala. Kako bi poboljšali doživljaj, sada testiramo mogućnost objave preko internet preglednika na desktop računalima" - rekao je glasnogovornik te kompanije za Engadget.

Želite li provjeriti imate li i vi novu opciju potrebno je prijaviti se na svoj račun preko internetskog preglednika i potražiti kvadrat u kojem se nalazi plus, to jest ikonicu preko koje objavljujete svoje objave.

 Izvor: Twitter

Ovim se potezom Instagram želi približiti modelu društvene mreže Facebook koja ima funkcionalno korisničko sučelje kada se koristi preko računala. Nova će opcija raznim tvrtkama olakšati lakše plasiranje proizvoda na online tržište kao i influencerima, kreatorima sadržaja i ostalim korisnicima da brže i efikasnije upravljaju svojim objavama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost