SNIMANJE FILMA PO IGRI BORDERLANDS Saga o čuvenom, pričljivom i dosadnom robotu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SNIMANJE FILMA PO IGRI BORDERLANDS Saga o čuvenom, pričljivom i dosadnom robotu

Završeno je snimanje filma o jednoj od najpopularnijih igara ikad u kojoj omiljeni brbljivi robot ima glavnu ulogu

 Izvor: Borderlands film

Borderlands je stripolika pucačina koja već godinama drži gamere prikovane za ekrane - konačno je završeno snimanje filma po ovoj igri. Stigle su i prve fotografije.

Kako bi se proslavio završetak snimanja filma Borderlands, Gearbox i Lionsgate su objavili prve fotografije sa snimanja sage o čuvenom, pričljivom i dosadnom robotu – Claptrap. Ukoliko ste se ikada susreli s igrama iz Borderlands serijala, onda vam je Claptrap dobro poznat.

 Izvor: Borderlands film

To je prvi lik s kojim se susrećete u svakoj igri i vaš vodič kroz prve korake i upoznavanje s uvrnutim Borderlands svijetom. Glas Claptrap robotu pozajmljuje legendarni Jack Black dok Cate Blanchett igra Lilith, lovca na blago koji se vraća na svoju rodnu planetu Pandora.

 Izvor: Borderlands film

 Za sada se zna da se priča vrti oko nestale kćerke Atlasa, najmoćnijeg čovjeka u svemiru pa se ona udružuje s bivšim vojnikom Rolandom koga glumi maleni Kevin Hart. Tiny Tina je lik kojega glumi Ariana Greenblatt, specijalista za eksplozive koja još nije stigla u pubertet, a njezin zaštitnik je Florian Munteanu koji glumi nabildanog lika po imenu Krieg dok naučnika Tannis igra Jamie Lee Curtis.

 Izvor: Borderlands film

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost