UŠTEDITE 60 EURA Preuzmite trilogiju Shadowrun | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UŠTEDITE 60 EURA Preuzmite trilogiju Shadowrun

Mnoge platforme za kupovinu video igara organizirale su ljetne akcije, a da bi privukla potencijalne mušterije platforma GOG poklanja tri igre

 Izvor: Paradox Interactive

Već sada možete preuzeti trilogiju Shadowrun, u pitanju je verzija za računala. Ukoliko volite taktičke RPG igre inspirirane naučnom fantastikom i cyberfunkom, onda su ove tri igre, Shadowrun Returns (2013), Shadowrun: Dragonfall (2014) i Shadowrun: Hong Kong (2015) obavezno gradivo!

Pritom ćete uštedjeti 60 eura jer je njihova ukupna vrijednost tolika, ali to ovisi i gdje kupujete igre i ima li popusta. Ovo ostvarenje se prvobitno pojavilo 1989. godine kao društvena igra, da bi tek 1993. godine postala video igra za SNES.

Postoji još jedan naslov iz 2007. godine, u pitanju je pucačina za Xbox koja nije dobila dobre recenzije i kritike. Na ovoj trilogiji je radio studio Harebrined Schemes i sva tri ostvarenja imaju približnu ocjenu od 80 na portalu Metacritic.

Kako biste preuzeli ovo ostvarenje potreban vam je račun na GOG platformi, a akcija traje do 27. lipnja. Pogledajte kako izgledaju te tri igre u galeriji dok u nastavku možete vidjeti gameplay.

Shadowrun: Hong Kong Trailer
Izvor: Youtube

Shadowrun: Dragonfall Gameplay (PC HD)
Izvor: Youtube

Shadowrun Returns Gameplay (PC HD) [1080p60FPS]
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost