VEĆ SMO TU Mobile World Congress u Barceloni samo što nije počeo | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VEĆ SMO TU Mobile World Congress u Barceloni samo što nije počeo

Uz MWC21, u Barceloni se održava i 4YFN mjesto na kojem se susreću mnogi startupovi, ali glavna tema je ipak MWC

 Izvor: Shutterstock

Mnogi su sumnjali, ali organizatori su ipak uspjeli ostvariti svoj plan i ove godine, nakon otkazanog prošlogodišnjeg, ipak održati novo izdanje Mobile World Congressa, smotre koja je u najboljim danima posljednjih godina okupljala oko 110.000 posjetitelja iz cijelog svijeta.

MWC21 počinje 28. lipnja te traje četiri dana, do 1. srpnja. U Barceloni je ugodno vrijeme, mi smo se već smjestili i s lica mjesta saznat ćete kakve sve novitete i tehnologije možemo očekivati u ovoj godini, ali i u sljedećoj godini.

 Izvor: MWC

U Barcelonu stiže i hrvatski Infobip, a nastupit će TCL, Huawei, ZTE, Vivo... Među najzanimljivijim govornicima svakako je Elon Musk.

 Izvor: Krunoslav Ćosić

Mobile World Congress u Barceloni se održava već 16 godina, mi smo redoviti gosti (u Barceloni smo bili čak i prošle godine u veljači, nakon što je kongres bio otkazan, ali ipak je nekoliko tvrtki predstavilo svoje novitete - Alcatel, TCL, Honor, Huawei, Kasperski). Prije Barcelone, sajam je održavan u francuskom Cannesu, a i tamo smo redovito odlazili.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost