Igrajte igre i postanite milijunaš barem u virtualnom svijetu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Igrajte igre i postanite milijunaš barem u virtualnom svijetu

Evo kako postati milijunaš i pridružiti se mnogim bogatim ljudima u svijetu

 Izvor: - / Stock Budget / Profimedia

Neki do svojeg prvog milijuna planiraju doći preko loto i drugih igara na sreću, neki marljivo rade, neki kupuju bitcoin i nadaju se brzom bogatstvu. Postoje i oni koji se bave gamingom, ali to zahtijeva jako puno odricanja i strog način života, kao što žive sportaši. Postoje i oni koji će odigrati igricu i postati milijunaš. Virtualni milijunaš.

Upišete li u trgovini aplikacijama za pametne telefone pojam "millionaire", dobit ćete popriličan broj igrica. Postoje i aplikacije u kojima vam se savjetuje kako postati milijunaš. U aplikaciji "How to Become a Millionaire" nudi se 14 savjeta za pomoć kako postati milijunaš, top 5 načina da postanete milijunaš te koji su koraci postajanje milijunašem.

 Izvor: Google

Svi žele naučiti kako postati milijunaš, ali nisu svi spremni riskirati prolazeći put prema tom cilju. Bitno je i donijeti odluku da se želite obogatiti. Ako netko želi biti milijunaš, trebao bi imati svoj stav o tome, a ne samo želju. Mora biti vrlo pozitivan u svakoj misli, u svim radnjama i riječima koje mu izlaze iz usta. Umjesto da se druži s negativnim ljudima, trebao bi biti u društvu uspješnih, a što je najvažnije, mora imati 100% pozitivan stav.

Daleko je jednostavnije preuzeti mobilnu aplikaciju "Who Wants to Be a Millionaire?" te kao u popularnoj tv emisiji odgovarati na pitanja i tako provjeriti svoje znanje. Možda ćete se nakon toga odlučiti za sudjelovanje u tv showu kako biste osvojili milijun kuna.

 Izvor: Google

Millionaire Club je mobilna aplikacija u kojoj se mogu igrati mnoge igre na sreću te tako osvojiti nagrade, a da ne morate ništa platiti. Možete grebati kartice i tako otkrivati svijet sreće, a navodno se mogu osvojiti prijenosna računala i predmeti modnih brandova. Zavrtite kotačić i provjerite svoju sreću kako biste (navodno, tako barem piše u opisu aplikacije) osvojili novi telefon ili veliki televizor.

 Izvor: Google

Kakvo je stanje u stvarnom svijetu, što se dogodilo u svijetu milijunaša tijekom pandemije koronavirusa? Pandemija se na kraju pokazala dobrom za superbogate, a najbogatiji američki pojedinci navodno su povećali svoje kolektivno bogatstvo za 1,2 bilijuna dolara (da, bilijuna) od početka krize.

Prema novom izvješću Credit Suissea, Covid-19 je globalno bogatstvo kućanstava povećao za 7,4 posto da bi prošle godine dosegnulo 418,3 bilijuna dolara dok se broj milijunaša širom svijeta ponovno povećao.

2018;amazon;beautiful;beauty;bezos;ceo;color;cover;culture;editorial;english;entertainment;famous;fashion;forbes;glamour;illustrative;illustrativeeditorial;image;information;jeff;journalism;life;magazine;magazines;media;medium;national;news;newspaper;no;page;people;popular;portrait;president;press;print;printed;printing;printout;publication;stack;stand;time Izvor: - / Stock Budget / Profimedia

Između 2019. i 2020. godine broj milijunaša popeo se za više od 5 milijuna, s 50,9 milijuna na više od 56 milijuna. Sjedinjene Države zabilježile su najveći skok s 1,73 novih milijunaša dok je Njemačka povećala svoj klub milijunaša za 633.000. Australija je dobila 392.000 novih milijunaša, Japan 390.000, Francuska 309.000, objavio je podatke Statista.

Ipak, prošla godina nije bila dobra za sve milijunaše u svijetu - u Brazilu i Indiji je zabilježen pad od 108.000 odnosno 66.000, prvenstveno kao rezultat deprecijacije valute. U SAD-u i dalje živi najveći broj milijunaša (21,95 milijuna stanovnika), dok je Kina na drugom mjestu s 5,28 milijuna.

Najbogatije obitelji u svijetu su Walton (vlasnici Walmarta) s neto vrijednošću od 215 milijardi USD, slijedi Mars (120 milijardi USD), Koch (Koch Industries, 109,7 milijardi USD), Al Saud (95 milijuna) dok obitelj Wertheimer (vlasnici Chanela) imaju 54,4 milijarde dolara neto vrijednosti, pokazuju podaci Bloomberga, a prenosi Statista.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost