Najpoznatiji svjetski tech sajam dobit će dvije nove kategorije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Najpoznatiji svjetski tech sajam dobit će dvije nove kategorije

Autor Krunoslav Ćosić

CTA najavljuje svemirsku i prehrambenu tehnologiju kao nove kategorije za CES 2022

  Izvor: Dmitriy Shironosov / Panthermedia / Profimedia

Istražite svemirske avione, vertikalnu poljoprivredu i još mnogo toga u Las Vegasu sljedeće godine u siječnju. Organizatori za CES 2022 najavljuju dvije nove kategorije za show – bit će to svemirska i prehrambena tehnologija.

Izlagači će predstaviti inovacije koje pokreću ove industrije, a čelnici će govoriti o napretku i globalnom utjecaju ovih sektora koji se razvijaju. CES se vraća u Las Vegas od 5. do 8. siječnja 2022., a medijski dani održavaju se od 3-4. siječnja 2022.

 Virtual Reality Headset;Standing;Digital;Blue;Device Screen;Composite Image;Coding;Digital Composite;Digitally Generated;Wireless Technology;Digital Screen;Panoramic;Comfortable;Bonding;Domestic Life;Table;Chair;Food;Food And Drink;Cloudy Cloud;Sky;Sunset;Outdoors;Scenic;White;Nature;Beauty In Nature;Idyllic;Cloud;Tranquil Scene;Fluffy;Softness;Sunlight;Environment;Grunge;Light;Glowing;Concrete;Blurred Motion;Blur;Defocused;Indoors;30s;Mid Adult;Woman;Female;Caucasian;Casual Clothing;Lifestyle;Office;Creative;Business;Job;Profession;Career;Businesswoman;Workplace;Professional Occupation;Occupation;Professional;Using;Technology;Leisure;Eyewear;Wearing;Virtual Reality;Virtual Reality Simulator;Gesturing;Futuristic;Device;Agency;Cloudy;alamyunknown;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Sean Prior / Alamy / Alamy / Profimedia

CES je mjesto na kojem se posao završava - a 2022. to znači priliku za susret s partnerima, kupcima, medijima i kreatorima politike licem u lice. Sudionici sudjeluju u prosjeku na 33 sastanka na CES-u, a prema Harvard Business Review, 95 posto ljudi kaže da su sastanci licem u lice presudni za uspješnu izgradnju i održavanje poslovnih odnosa.

Tehnologija unapređuje mogućnosti za istraživanje svemira i uvjete života u svemiru. Ova dostignuća stvaraju nove komunikacijske usluge i otvaraju mogućnosti za nove primjene u biologiji, ljudskom zdravlju i još mnogo toga. Sierra Space, podružnica korporacije Sierra Nevada, predstavit će svoje najnovije inovacije u svemirskom prijevozu - svemirski avion Dream Chaser.

 tablet;african;woman;vegetables;chopping;using;american;cooking;computer;food;kitchen;digital;home;black;while;health;bell;room;electric;house;board;life;cucumber;cutting;people;piece;person;tech;red;chili;standing;technology;young;electronic;internet;tomato;casual;wood;female;knife;vegetable;wooden;domestic;bowl;surfing;lifestyle;wireless;adult;one;sharp Izvor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Napredak u prehrambenoj tehnologiji bit će prikazan i u Las Vegasu. Kategorija će se baviti poljoprivredom, inovacijama sastojaka, oblicima obroka i isporukom, prehranom, biljnim proteinima, održivošću, vertikalnom poljoprivredom i još s mnogo toga. Grov Technologies, Impossible Foods i John Deere vraćaju se izlagačima.

Publika u Las Vegasu može očekivati novosti iz potrošačke tehnologije, uključujući AI, AR / VR, XR, igre i računala, kućnu zabavu, pametni dom i još mnogo toga. Posjetitelji će vidjeti najnovije tehnologije kompanija Amazon, Samsung, TCL, Sony, Gigabyte, Hisense, Hyundai, IBM, Intel, LG Electronics, Panasonic, AMD, Big Sun Holdings, Damon Motorcycle, EMD Performance Materials, Procter & Gamble, Qualcomm, Quanergy, Scosche, Targus, X-Chair i drugih.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI