ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Igrice na pustom otoku | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Igrice na pustom otoku

Autor Krunoslav Ćosić

Zamislite da završite na pustom otoku. Što biste tamo radili?

  Izvor: Sakis Papadopoulos / robertharding / Profimedia

Prva stvar koja nam pada na pamet je preživljavanje, ali morat ćete se i odmarati. A odmor uz igrice je najbolja zabava, smatraju mnogi. Nemojte sada kvariti priču s razmišljanjem o internetu, struji i ispravnom mobitelu na pustom otoku.

Usput, znate li koji su najveći otoci na svijetu? Sutra ćemo na Smartlife.hr objaviti kompletan članak u kojem donosimo deset najvećih otoka na svijetu, ali i preporuku za igranje dviju igara za pametne telefone, s temom pustog otoka.

Do tada, ne propustite naš članak o funkcioniranju EU digitalne COVID potvrde, u što smo se i sami uvjerili tijekom putovanja u Sloveniju i Španjolsku. Hrana postaje tehnološka tema, dokaz je sljedeće izdanje CES sajma u siječnju 2022. godine koje će dobiti dvije nove tech kategorije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI