Nema novog sadržaja za Mortal Kombat 11 | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Nema novog sadržaja za Mortal Kombat 11

Autor Smartlife

NetherRealm Studios, kompanija koja stoji iza serijala Mortal Kombat, najavila je da prestaje s izradom novog sadržaja za Mortal Kombat 11

  Izvor: Mortal Kombat

Još je uvijek nepoznato sprema li NetheRealm Studios novi Mortal Kombat ili potpuno novu igru. U svakom slučaju, Mortal Kombat 11 neće dobiti nove borce i sadržaj.

Studio će se fokusirati na sljedeći njihov projekt, nakon što su podržavali Mortal Kombat 11 više od dvije godine. Vijest su objavili putem službenog Twitter profila: "DLC za igru, uključujući i dodatne likove, došao je kraju", ističe NetherRealm.

  Izvor: Mortal Kombat

Mortal Kombat 11 je debitirao u travnju 2019. godine za Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC i Xbox One. U studenom 2020. godine igra je dobila veliko DLC izdanje Mortal Kombat 11 Ultimate u kojem je stiglo 13 boraca, što je povećanje veće od 50%.

To što više neće biti novih DLC izdanja znači i da neće biti niti novih promjena u ovoj igri. Igre kao što je Mortal Kombat često ovise o konstantnim ažuriranjima kako bi se poboljšao korisnički doživljaj odnosno kako bi se propisnim balansiranjem izjednačili svi likovi. Upravo je to jedan od razloga zašto mnogi fanovi i dalje igraju takve igre i investiraju svoje vrijeme i novac u nju.

U video igri Mortal Kombat 11 imali smo priliku vidjeti zaista različitu paletu likova, od onih starih koji su nam prirasli srcu do potpuno novih kao što su Cetrion, Kollector i Geras, ali i provjeriti tko je jači, Rambo ili Terminator.

NetherRealm nije otkrio niti dao nagovještaj što bi mogao biti njihov sljedeći projekt. Hoće li to biti novi Mortal Kombat, Injustice ili potpuno neka treća igra.

  Izvor: Twitter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI