POJAVILA SE INFORMACIJA Izgleda da ćemo se na GTA 6 još načekati... | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POJAVILA SE INFORMACIJA Izgleda da ćemo se na GTA 6 još načekati...

Autor Smartlife

Nastavak najpopularnije igre Grand Theft Auto još je uvijek u ranoj fazi razvoja

  Izvor: Rockstar

Ljubitelji franšize Grand Theft Auto godinama čekaju da Rockstar studio službeno najavi početak rada na novom GTA nastavku te da otkriju kada će igra izaći. Na samom početku mjeseca lipnja pojavila se informacija da bi GTA 6 mogao izaći do 2025. godine.

O tome je pisao Tom Henderson koji je poznat po otkrivanju informacija vezanih za igre kao što su Battlefield i Call of Duty. Sada je stigla još jedna potvrda o njegovim navodima, novinar Bloomberga Jason Schreier je na svom Twitter računu objavio da se "sve što je Tom Henderson rekao o igri slaže s onim što sam čuo". Pored toga, on je istaknuo da je GTA 6 još uvijek u ranoj fazi razvoja.

  Izvor: Twitter

Schreier je potvrdio Hendersonove riječi da će sljedeći GTA imati "mapu koja se razvija/širi", a Henderson je tada istaknuo da će taj koncept podsjećati na popularnu video igru Fortnite. Ipak, gotovo je sigurno da nećemo saznati bar još neko vrijeme jesu li ovi navodi točni - Rockstar je poznat po tome da ne otkriva prijevremene informacije, ali činjenica da više različitih izvora prenosi iste podatke ukazuje da bi se to zaista moglo ostvariti.

Ukoliko GTA 6 bude izašao za četiri godine to znači da će se pojaviti u poznom dobu PS5 i Xbox Series X konzola. Radi usporedbe, PS2 i originalni Xbox su dobili igre kao što su GTA 3, GTA: Vice City i GTA: San Andreas i to u razmaku od 2001. do 2004. godine. Grand Theft Auto 5 se prvi put pojavio 2013. godine, a ukoliko navodi budu bili točni, to znači da ćemo na nastavak čekati 12 godina.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI