Čitajte sutra na Smartlife.hr Nintendo i njihove konzole od 1998. godine | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Čitajte sutra na Smartlife.hr Nintendo i njihove konzole od 1998. godine

Autor Ivan Vukić

Nintendo Wii U je loše prošao, ali je zato Switch jako dobro prihvaćen te nastavlja s rastom prodaje

  Izvor: Chris Bardgett / Alamy / Alamy / Profimedia

Vraćamo se u prošlost, unatrag 23 godine, u vrijeme Nintendo 64, Gamecube, Wii te Wii U igraćih konzola. I dok su pojedini modeli bili izuzetno dobro prihvaćeni od strane korisnika, pojedini su imali jako loše rezultate.

Isplatila im se i vlastita strategija, nisu kopirali recept koji je koristio Microsoft za Xbox ili Sony za PlayStation. Imali su svoj put. Nešto više od četiri godine, nakon što je Switch izašao u ožujku 2017. godine, sa sigurnošću se može reći da se kockanje sa Switch konzolom, koja je postala hibrid između kućne i ručne konzole - isplatilo.

Kako su Nintendo igraće konzole prošle kroz dug period objavit ćemo sutra na Samrtlife.hr, a do tada ne propustite priču o čokoladi koja danas obilježava svoj dan. Bacili smo se i u područje masaže te predstavljamo model uz koji se ne morate brinuti hoćete li uspjeti dobiti termin. Za ljubitelje Sonyjeve igre God of War nemamo baš dobre vijesti – mnogi će biti razočarani.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI