ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Istražujemo rezoluciju kamera na pametnim telefonima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Istražujemo rezoluciju kamera na pametnim telefonima

Autor Igor Martić

Pametni telefon bez kamere nekad je postojao, u vrijeme kad se pazilo na industrijsku špijunažu. Danas svaki smartphone ima nekoliko kamera

  Izvor: Shutterstock

Stražnja kamera od 48 megapiksela među najtraženijim je senzorima za pametne telefone. Ovaj senzor (uz rezolucije veće od 48 megapiksela) čini 38,7 posto svih isporuka pametnih telefona u prvom tromjesečju 2021. godine.

Povećava se udio kamera od 108 megapiksela, a kamere od 20 do 25 megapiksela u potpunosti su praktički nestale. Na prednjoj strani pametnih mobitela najtraženija je 12-megapikselna kamera.

Na Smartlife.hr sutra ćemo objaviti jako zanimljivu statistiku koja se tiče prednjih i stražnjih kamera te koje rezolucije kamera imaju rast potražnje, a koje se sve manje traže. Do tada ne propustite prodajne rezultate Nintendo video konzola od 1998. godine te što sve može masažer koji će vam pružiti osjećaj umirujućeg uživanja u masaži.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI