ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Engleska ili Italija – koji tim ima više šanse? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Engleska ili Italija – koji tim ima više šanse?

Autor Ivan Vukić

Završava Euro 2020, a posljednja finalna utakmica igra se između dvije sjajne nogometne momčadi. Kako na smartfonu pogledati susret?

  Izvor: Shutterstock

Ako se pitate gdje pogledati finalnu utakmicu ovogodišnjeg Europskog nogometnog prvenstva između Engleske i Italije, najjednostavnije je na pametni telefon ili tablet instalirati mobilnu aplikaciju HRTi. Udobno se zavalite i na velikom ekranu telefona pogledajte nogometni meč u nedjelju 11. lipnja 2021. u 21 sat.

Mi istražujemo što za susret između ove dvije momčadi kaže statistika – koja je država više puta pobijedila onu drugu, koliko su puta igrali neriješeno? Koliko je ukupno golova postignuto? Sve informacije objavit ćemo sutra, na dan same utakmice, na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite članak o tome kako je moguće da neke osobe objave samo jedan post na Instagramu i odmah zarade najmanje milijun američkih dolara. Otkrivamo sve o cyberbullyingu - kako otkriti, zaustaviti i spriječiti nasilje putem interneta?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI