YouTube Shorts konačno je stigao na pametne telefone | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

YouTube Shorts konačno je stigao na pametne telefone

Autor Smartlife

U dva poteza provjerite imate li i vi novu TikTok kopiju

  Izvor: YOUTUBE CREATORS

Kompanija Google je još prošle godine plasirala YouTube Shorts u Indiji, a sada će ova opcija postati dostupna i ostalim korisnicima širom svijeta. Ukoliko niste upoznati s YouTube Shorts, ovo je kopija društvene mreže TikTok.

  Izvor: YOUTUBE CREATORS

YouTube Shorts je još uvijek u beta fazi razvoja, a kao što je to moguće u TikTok aplikaciji korisnici će i u ovoj moći napraviti kratke video zapise koje će potom podijeliti sa svojim pratiteljima. Početkom ove godine pristup su dobili korisnici iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i još 25 zemalja, a sada se nova platforma proširuje na više od 100 zemalja.

Već sada možete provjeriti imate li pristup YouTube Shorts: otvorite YouTube aplikaciju na vašem telefonu pa potom kliknite na znak plus koji se nalazi na samom dnu ekrana kako biste napravili novu objavu. Pojavit će se opcija Create a Short (Beta) ukoliko ste dobili novu opciju.

YouTube Shorts
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI