USKORO STIŽE NASTAVAK Bila je to jedna od najboljih igara iz 2006. godine | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

USKORO STIŽE NASTAVAK Bila je to jedna od najboljih igara iz 2006. godine

Autor Smartlife

Treći dio igre Company of Heroes 3 bit će smješten na Mediteranu, a može se već sada isprobati

  Izvor: Sega

Jedna od najboljih igara iz 2006. godine uskoro će dobiti svoj treći nastavak. U pitanju je franšiza Company of Heroes – to je strategija u realnom vremenu (RTS) na kojoj radi Relic studio, a igrači će se još jednom vratiti u doba Drugog svjetskog rata.

Prva Company of Heroes igra poslije sedam godina stiže za računala preko platforme Steam. Treći će dio biti smješten na Mediteranu, svoju kampanju počet ćete u Italiji dok će vas igra odvesti i do sjeverne Afrike.

  Izvor: Sega

Igrač će biti u mogućnosti upravljati američkim i britanskim odnosno njemačkim i talijanskim trupama. Igra će koristiti Essence Engine 5, što je ujedno posljednji engine studija Relic.

Odluke koje budete donosili u igri utjecat će na rasplet priče, ali i na sam gameplay odnosno na bitke. Način za jednog igrača dobio je opciju Full Tactical Pause koja omogućuje pauziranje igre kako bi postavili svoje trupe, izvršili komande itd... Igrači će imati pristup opciji Dynamic Campaign Map koja dopušta pristupit mapi svijeta koja pokazuje gdje se sve bitke odvijaju, a s tog se mjesta može i upravljati resursima.

Iako će se igra Company of Heroes 3 pojaviti tek na kraju sljedeće godine, možete ju potpuno besplatno isprobati do 2. kolovoza. Posjetite njihovu službenu web stranicu i kliknite na Play Now, a zatim pratite sve potrebne korake kako bi dobili pristup Pre-Alpha verziji koju ćete pokrenuti preko Steam platforme.

Company of Heroes 3 - Announce Trailer
Izvor: Youtube
Company of Heroes 3 - Official Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI