SYBERIA Avantura koju morate samostalno doživjeti i obavezno odigrati | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SYBERIA Avantura koju morate samostalno doživjeti i obavezno odigrati

Autor Smartlife

Syberia 1 izašla je 2002. godine, a igra Syberia 2 dvije godine kasnije

  Izvor: SYBERIA

Treći se dio pojavio nešto kasnije i zaokružio priču ove point & click avanture. Ovo je priča o Kate Walker, radnici odvjetničke kancelarije koju jedan potpuno običan radni zadatak šalje u Sibir, a tamo joj postaje jasno da je sve u što se uplela daleko više od spomenutog običnog slučaja.

Syberia je avantura koju morate doživiti samostalno i obavezno je odigrajte pa vam nećemo kvariti doživljaj. Syberia 2 je avantura iz trećeg lica u kojoj i dalje pratimo avanture službenice Walker.

  Izvor: SYBERIA

U prvom dijelu napustila je stresan život u New Yorku kako bi pratila ekscentričnog istraživača u Sibir, gdje i dalje žive mamuti. Dobra stvar je i da ne morate imati predznanje iz prvog dijela kako biste "upali" u priču - već na početku imate uvod koji sve objašnjava.

Grafika obje igre je bila vrhunska za period u kojem su igre predstavljene, ali ono što će vas prikovati uz monitor, ako volite ovakve igre, je priča i zaplet oba naslova.

Ako se odlučite dati pet eura i nešto za treću igru - nećete pogriješiti i to će biti dobra odluka. Rad na igri je trajao više od pola desetljeća, još 2009. godine je studio Microids najavio da rade na igri i da će biti smještena u potpuno 3D okruženje za razliku od prethodnih igara koje su imale prerenderirane scene.

Syberia 2 | Game Fan-Trailer
Izvor: Youtube