WHATSAPP RADI NA NOVOJ TEHNOLOGIJI Konačno rješenje za prebacivanje podataka | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WHATSAPP RADI NA NOVOJ TEHNOLOGIJI Konačno rješenje za prebacivanje podataka

Autor Smartlife

Čuvanje i prebacivanje poruka, slika i video filmova postalo je sigurnije u WhatApp mobilnoj aplikaciji

  Izvor: Tetiana Shumbasova / Alamy / Alamy / Profimedia

WhatsApp korisnici od sada će moći spremiti svoje podatke za cloud na siguran način, a sve kako bi iste prebacili i na druge uređaje. Rade na novoj tehnologiji koja će korisnicima dopustiti da posebno enkripiraju svoj sadržaj na cloud platformi.

Ova opcija je već dostupna Android korisnicima koji imaju beta verziju aplikacije 2.21.15.5 na svojim pametnim uređajima. Korisnici koji odluče koristiti novu opciju moći će prebaciti povijest svojih razgovora i ostali medijski sadržaj (backup) bez straha da će im netko moći pristupiti jer će sve te informacije biti enkriptirane.

Ipak, ukoliko zaboravite lozinku ili 64-digit ključ za pristup tom sadržaju, čak ni WhatsApp nema mogućnost otključavanja ulaza do vaših podataka kako bi ih vratio. Ako želite isprobati novu opciju to možete napraviti uz pomoć beta verzije te aplikacije koja se nalazi u Google Play Store trgovini, prenosi news18.

Pored toga, WhatsApp je počeo testirati podršku za više uređaja. Nova opcija će dopustiti prijenos povijesti poruka između mobilnih operativnih sustava kao i sinkronizaciju između dva uređaja. Čak je i ta opcija sada dostupna u beta verziji, a ona će biti odlična uz mogućnost da sigurno prebacite vašu povijest na cloud.

WhatsApp je objavio da će svi uređaji dobiti isti nivo end-to-end (E2E) enkripcije i sigurnosti jednom kada se postavi račun na primarnom uređaju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI