U 2020. godini 55% građana Hrvatske kupovalo je online | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U 2020. godini 55% građana Hrvatske kupovalo je online

Autor Krunoslav Ćosić

Prema podacima Eurostata za 2020. na razini Europske unije najviše se naručivala odjeća, hrana iz restorana, ali i namirnice. Vrijeme je za nešto novo

  Izvor: Bolt

Mnogi su tijekom pandemije otkrili pogodnost dostave namirnica do vrata i nastavit će koristiti dostavne usluge čak i nakon što ona završi. Potencijal je to za uvođenje nove usluge u Hrvatskoj - Bolt Market. Bolt Market je usluga dostave namirnica koja povezuje dark storeove, odnosno mjesta za brzo preuzimanje robe, i kupce kako bi im omogućila brzu isporuku robe.

U Hrvatskoj Bolt ima čvrstu bazu iskusnih vozača i korisnika Bolt usluga, od prijevoza na zahtjev preko najma romobila do dostave hrane. Zbog toga su u Boltu uvjereni da će Bolt Market biti profitabilna poslovna vertikala.

  Izvor: Bolt

Bolt će iskoristiti ekspertizu i iskustvo u dostavi hrane te postojeću logistiku, tehnologiju i dostavljače kako bi predstavio novu uslugu. Bolt Market izravno spaja korisnike i skladišta koja su strateški smještena po gradovima kako bi se omogućila brza dostava u roku od 15 minuta.

Usluga će biti predstavljena u devet zemalja, uključujući i Hrvatsku. Do kraja 2021. namirnice će na ovaj način biti moguće naručiti u Hrvatskoj te u Portugalu, Litvi, Latviji, Rumunjskoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj i Švedskoj. Bolt Market uslugu bit će moguće koristiti u okviru postojeće Bolt Food aplikacije, a osim što se njome dodatno unaprjeđuje korisničko iskustvo, usluga će omogućiti dostavljačima dodatnu zaradu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI