PES 2022 Lionel Messi i Gareth Bale izgledaju zastrašujuće realno | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PES 2022 Lionel Messi i Gareth Bale izgledaju zastrašujuće realno

Autor Smartlife

Dok čekamo službene informacije kada će PES 2022 izaći i hoće li biti verzija za PC

  Izvor: Konami

Sa svakom novom igrom koja se pojavi pomjeraju se granice grafike i približavamo se fotorealističnim slikama i 3D modelima. Čini se da je Konami s PES 2022 otišao korak dalje.

Ne znamo hoće li jedna od najboljih ngometnih simulacija biti besplatna, ali slike na kojima su poznati igrači izgledaju zastrašujuće realno. Na slikama su Lionel Messi i Gareth Bale i u stvari se ne radi o igračima iz igre već o neovisnom umjetniku koji je modele napravio korištenjem novog Unreal Engine.

Pokazao je fotorealizam i nivo detalja koji je moguć u igrama koje ga koriste. Naravno, kada se zagledate, moći ćete primijetiti da nisu u pitanju slike već renderi, ali na prvi pogled teško da će bilo tko od nas primijetiti da nisu u pitanju slike.

  Izvor: Twitter

Sjenke i svjetlosni efekti su nevjerojatni i podsjećaju na ono što očekujete od fotografija koje prave profesionalni fotografi u studijskim uvjetima, sa svim detaljima, uključujući nesavršenosti, poput vena i bora.

Predstavnici kompanije Konami su najavljujući novi PES govorili o tome da igrači mogu očekivati znatno realističnije modele nogometaša, animacije i fiziku u igri kako bi osjećaj bio što bliži pravoj igri.

Konami je nedavno bio omogućio besplatno igranje demo verzije Pro Evolution Soccer 2022 igre na PS4, PS5 i Xbox One i XboX Series X/S konzolama s četiri kluba: Bayern München, Juventus, Barcelona i Manchester United, dok se službeno priopćenje, sa svim detaljima o novoj igri očekuje uskoro.

PES 2022: Online Performance Test Demo Gameplay
Izvor: Youtube

PES 2018 je izašao 15. rujna, PES 2019 – 30. kolovoza, a PES 2020 10. rujna. Kada je FIFA 22 u pitanju, već su poznate mnoge informacije. Igra će biti dostupna za PC, Stadia, PlayStation i Xbox sisteme u tri različite verzije na novim konzolama i samo Standardnoj na starim. Također, za PC igrače će biti dostupne Steam, Origin i EA Play Pro platforme. Cijena igre je od 60 do 80 eura, u ovisnosti od odabrane verzije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI