ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Video igre su više od dječje igre | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Video igre su više od dječje igre

Autor Davor Dakić

Uobičajena je zabluda o video igrama da su one namijenjene samo mladoj, pretežno muškoj publici

  Izvor: Evan Grossman / Zuma Press / Profimedia

Prema podacima Udruge za zabavni softver ESA (Entertainment Software Association), igranje videoigara niti je zabava za mlade niti u njoj dominiraju muškarci. U stvari, upravo suprotno: 41 posto svih igrača u Sjedinjenim Državama su žene, a prosječni dobni raspon igrača video igara je od 35 do 44 godine.

U SAD-u postoji više od 214 milijuna igrača video igara, što objašnjava zašto su videoigre posljednjih godina prerasle u najveći i najbrže rastući sektor zabave. Provjeravamo koji su web portali za streaming videoigara najpopularniji u Americi, ali i omiljene žanrove videoigara Amerikanaca.

Članak ćemo objaviti sutra na Smartlife.hr, a do tada pogledajte koliko zastrašujuće realno izgledaju Lionel Messi i Gareth Bale u PES 2022. Trebate pametni telefon s kojim ćete moći otići ne samo na vikend nego i na produljeni vikend – idealan će biti ovaj Ulefone s baterijom kapaciteta 13.200 mAh.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI